Libnet.ro
UNICEF

23:45

Concertul organizat de Institutul Revolutiei condus de Iliescu si Voiculescu a fost anulat, dupa ce a fost contestat de mai multe ONG-uri, iar Trupa Vunk si Andra au anuntat ca nu mai participa

Hotnews Hotnews,
 Concertul organizat de Institutul Revolutiei condus de Iliescu si Voiculescu a fost anulat, dupa ce a fost contestat de mai multe ONG-uri, iar Trupa Vunk si Andra au anuntat ca nu mai participa

Concertul organizat pe 22 decembrie de Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, a fost anulat, informeaza Digi24, dupa ce vineri seara Trupa VUNK si Andra au anuntat ca nu mai participa. Mai multe organizatii civice au protestat vineri fata de organizarea evenimentului din Piata George Enescu unde au murit romani in decembrie 1989, sustinand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora si solicita anularea acestuia. continuă pe Hotnews

VUNK anunta ca nu mai participa la concertul organizat de Institutul Revolutiei condus de Iliescu si Voiculescu

Trupa VUNK care figura pe afisul concertului organizat pe 22 decembrie de Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, a anuntat vineri seara ca se retrage de la eveniment.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti, considerand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor martiri ai Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti

Mai multe organizatii civice protesteaza, vineri, fata de organizarea unui eveniment in Piata George Enescu unde au murit romani in decembrie 1989. ONG-urile atrag atentia ca evenimentul, organizat de Institutul condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora si solicita anularea acestuia.

Concertul organizat de institutul lui Iliescu si Voican Voiculescu a fost anulat dupa ce a fost contestat, iar Vunk si Andra s-au retras

Concertul care ar fi urmat sa fie organizat pe 22 decembrie de Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, a fost anulat.

Vunk se retrage de la party-ul organizat de Institutul Revolutiei Romane in urma criticilor dure: motivatia trupei

Trupa Vunk a anuntat ca se retrage din concertele anuntate pentru data de 22 decembrie de catre Institutul Revolutiei Romane, care marcheaza 30 de ani de la Revolutie.

Mesajul unui barbat catre Iohannis, in Piata Universitatii: Trebuie desfiintat Institutul Revolutiei Ce cauta Melescanu la sefia Senatului?

Un om aflat in Piata Universitatii, cand Klaus Iohannis a depus sambata o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, i-a cerut sefului statului sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican-Voiculescu.

Institutul Revolutiei Romane face party cu concerte pentru comemorarea Revolutiei. Societatea civila: O chermeza de 100.000 de euro

Institutul Revolutiei Romane, institutie condusa de Gelu Voican Voiculescu, pus sub acuare pentru crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei din 1989, organizeaza un party in Piata George Enescu pentru a celebra 30 de ani de libertate. Societatea Civila invita oamenii la un mars memorial, urmand ca numele tuturor victimelor sa fie citite in Piata Revolutiei.

Concertul organizat de Ion Iliescu si Voican Voiculescu la 30 de ani de la Revolutie a fost anulat. Evenimentul fusese criticat dur de mai mult grupuri civice (VIDEO)

Concertul la 30 de ani de la Revolutie, organizat de Institutul condus de Iliescu si Voican Voiculescu a fost anulat. Asta dupa ce evenimentul a fost criticat dur de mai multe grupuri civice, dar si de artistii.

Cuteanu: Cei care contesta spectacolul organizat de Institutul Revolutiei sunt cei carora le pare rau ca a plecat Ceausescu

Emil Cuteanu de la Institutul Revolutiei Romane care organizeaza un concert pe 22 decembrie sustine ca cei care contesta evenimentul se vede foarte clar ca nu au nicio legatura cu Revolutia si le pare rau ca a plecat Ceausescu. Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )