Libnet.ro
UNICEF

06:46

ANPC a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a dat amenzi de 25.000 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANPC a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a dat amenzi de 25.000 lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a aplicat amenzi in valoare de 25. 000 lei, in urma unor controale efectuare in cadrul Comandamentului de Iarna, informeaza institutia, prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi raniti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi raniti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

UPDATE SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi morti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi morti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Mai multi colindatori au fost arestati si masina le-a fost incendiata in India, dupa ce au fost acuzati ca au incercat sa converteasca un barbat la crestinism. Politia a declarat ca 32 de.

Michael Jordan, cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Revista americana Forbes a publicat un clasament al celor mai bine platiti sportivi din toate timpurile, iar ierarhia este dominata de Michael Jordan. Fost star in NBA, Jordan are o avere estimata la aproximativ 1,85 miliarde de dolari.

Interventie a salvamontistilor: Mai multi copii, impreuna cu instructorii de schi, blocati pe munte, in zona Cabanei Postavaru (FOTO)

Zece persoane au ramas blocate luni seara in zona Cabanei Postavaru din cauza intunericului si a cetii, salvamontistii din Poiana Brasov intervenind pentru salvarea acestora, informeaza.

Trenul regal, insotit de mai multi piloti in semn de omagiu pentru Regele Mihai

O parte din drum, trenul regal a fost insotit de cativa piloti care au adus un ultim omagiu celui care a fost mentorul lor, si cel care a infiintat Aeroclubul Romaniei, in cadrul.

Si-a ingropat sotia in urma cu mai multi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

Comisiile de buget-finante, mai multi bani pentru primari: Cotele defalcate din impozitul pe venit ce se transfera bugetelor locale cresc la 100%

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, vineri, un amendament la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018, in baza caruia cotele defalcate din impozitul pe venit care se transfera bugetelor locale cresc de la 71,5% la 100% pentru a compensa diminuarea cotei de impozitare a impozitului pe venit de la 16% la 10%, potrivit Agerpres.

Descoperire socanta in mai multe cabinete stomatologice din Romania. Cei care s-au tratat aici ar fi bine sa faca un control medical

Asa ceva nu ar trebui sa mai existe de ani de zile in cabinetele stomatologice. Dupa 28 de ani de la evenimentele din 1989, in municipiul Iasi, medicii stomatologi inca lucreaza cu aparatura veche, buna pentru fier.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )