Libnet.ro
UNICEF

18:30

Michael Jordan, cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 Michael Jordan, cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Revista americana Forbes a publicat un clasament al celor mai bine platiti sportivi din toate timpurile, iar ierarhia este dominata de Michael Jordan. Fost star in NBA, Jordan are o avere estimata la aproximativ 1,85 miliarde de dolari. continuă pe Hotnews

2017 se va incheia, probabil, cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii

Anul 2017 probabil ca se va incheia cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii noastre, de 12 miliarde euro, estimeaza Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Care a fost cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei

Accidentele rutiere sunt la ordinea zilei mai ales pe soselele din Romania acolo unde drumurile proaste si soferii teribilisti formeaza combinatia perfecta. Desi sute de oameni mor anual pe strazile din Romania, in cel mai grav accident din istoria tarii au fost implicati 83 de oameni. Povestea celui mai grav accident care s-a petrecut vreodata [].

Utile:Somnul odihnitor reduce obezitatea. Ce boli riscam daca nu dormim suficient sau nu dormim bine;Mananci sorici? Iata cat de periculos este pentru sanatate;Cel mai bun remediu natural pentru sforait

Tratamentul cu ulei de rozmarin combate caderea parului. Problema alopeciei pana nu demult considerata ca fiind specific masculina, din cauza a mai multor factori printre care si stresul afecteaza si partea feminina. Cel mai bun remediu natural pentru sforait. Sforaitul nu este un simptom al unei probleme serioase, dar el poate afecta calitatea somnului, iar acum exista mai multe remedii naturale.

Va mai amintiti de Edam, CEL MAI NEGRU bebelus din lume? Iata cum arata ACUM, la 4 ani. il mai recunoasteti?! (FOTO)

In 2013, un nou-nascut a devenit celebru in media deoarece era cel mai negru bebelus din lume, in 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a implinit 4 ani, fotografiile lui ajungand din nou.

Titlurile MedLife urca cu 1,41%, devenind cel mai rentabil emitent din BET

Cu doar doua zile de crestere in intervalul 29 noiembrie - 8 decembrie, actiunile MedLife M), a caror rentabilitate a fost, in perioada mentionata, de numai 1,41%, in raport cu moneda euro, devin titlurile cu cel mai bun comportament din indicele BET.

Actiunile HM, la cel mai mic nivel din ultimii ani dupa o scadere neasteptata a vanzarilor

Actiunile Hennes Mauritz HM) au scazut cu 15% si au atins cel mai mic nivel din ultimii opt ani dupa ce retailerul suedez a raportat o scadere neasteptata a vanzarilor la final de an, scrie Financial Times.

Reteta spectaculoasa cu care va veti da pe spate musafirii de sarbatori. Cum faci cel mai bun purcelus de lapte la cuptor

Un preparat delicios si spectaculos poate face senzatie pe masa de Craciun sau de Revelion. Este vorba despre purcel de lapte. Iata cum se prepara cel mai bun purcelus de lapte la cuptor: Pasul 1:.

Kim Jong-un l-ar fi executat pe al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord

Kim Jong-un l-ar fi executat pe al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord, generalul Hwang Pyong-So. Acesta a disparut in urma cu doua luni, iar serviciile secrete cred ca este posibil ca acesta sa.

Efectul dezbaterilor intense din 2017 pe tema Pilonului II de pensii: Aproape 40.000 de romani si-au facut pensii private facultative, cel mai mare numar din ultimii 7 ani

Dezbaterile intense in 2017 pe tema Pilonului II pensii private obligatorii) au adus si un plus de interes pentru Pilonul III pensii private facultative), numarul de participanti nou atrasi fiind de aproape 40. 000 de persoane in acest an - cel mai mare din ultimii 7 ani, a anuntat joi Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR). Si contributiile virate anual la Pilonul III au crescut: de la 108 milioane de lei in 2011, la 272 milioane de lei, in anul 2017, cu o estimare de 300 de milioane de lei, pentru anul 2018. Contributiile virate la Pilonul II se ridica la 7,1 miliarde de lei in acest an, din estimarile APAPR, iar in 2018, acestea se vor reduce.

Google iti arata ca am avut un an dificil in cel mai nou colaj video

In fiecare an, cei de la Google publica online un scurt metraj intitulat Year in Search. Cel mai recent dintre ele, ne arata cat de trist a fost 2017. Dupa cum am atras atentia de mai multe ori in ultimele saptamani, un numar important de companii profita de aceasta perioada pentru realizarea unei retrospective. Unii [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )