Libnet.ro
UNICEF

10:15

ANRE a aplicat anul trecut amenzi totale de peste 19,7 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANRE a aplicat anul trecut amenzi totale de peste 19,7 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a anuntat, astazi, ca a aplicat anul trecut amenzi totale de 19,72 milioane lei 4,24 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

ANUL TRECUT, IN COMPARATIE CU 2017, Sectorul constructiilor a inregistrat un declin de 4,1%

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, pe total, cu 4,1% ca serie bruta), anul trecut, comparativ cu 2017, aceasta scadere reflectandu-se la lucrarile de constructii noi - 8,4%), arata ultimele cifre publicate de Institutul National de Statistica INS).

ANUL TRECUT, FATA DE 2017, Profitul net al Transgaz a scazutcu 14,3%, la 498,95 milioane lei

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale Transgaz a inregis-trat, anul trecut, un profit net de 498,95 milioane lei, cu 14,3% mai mic fata de cel din anul precedent, care s-a ridicat la 582,06 milioane lei, conform datelor financiare preliminare transmise, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Romgaz a scazut cu 22% anul trecut

Producatorul de gaze Romgaz, companie de stat, a obtinut anul trecut un profit net de 1,4 miliarde de lei, in scadere cu 22% fata de anul precedent, a declarat, vineri, Andrei Boban, directorul economic al companiei, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Sectorul constructiilor a scazut anul trecut cu 4,1%

Lucrarile de constructii au inregistrat anul trecut o scadere de 4,1%, pe serie bruta, fata de anul anterior, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). in 2017, volumul lucrarilor de constructii a scazut pe total, ca serie bruta, cu 5,4%.

ANRE a aplicat amenzi de aproape 20 milioane lei, in 2018. Cele mai multe sanctiuni catre marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat, in 2018, amenzi totale de 19,7 milioane de lei, din care aproape 12 milioane de lei aplicate marilor operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale, potrivit.

CU TOATE CA VENITURILE DIN DIVIDENDE AU URCAT CU PESTE 50% SIF Transilvania - profit in stagnare, anul trecut

Discount intre pret si Valoarea Unitara a Activului Net de 46% SIF Transilvania SIF3) a raportat un profit net de 64 milioane de lei, pentru anul 2018, nivel foarte apropiat de cel din anul anterior, cand societatea de investitii financiare cu sediul in Brasov a inregis-trat un rezultat net de 64,23 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

Primarul promite si in 2019 ca va reabilita parcurile Balcescu si Teatru. Cum se lauda edilul, anul trecut, cu cele doua locuri de agrement mult asteptate

Potrivit noilor date, parcul Balcescu are un termen de reabilitare de 15 luni, iar parcul de la Teatru de 12 luni.

CRESTEREA TAXELOR SI IMPOZITELOR Profitul Romgaz a scazut cu 22%, anul trecut

Grupul Romgaz SNG), cel mai mare producator autohton de gaze naturale a obtinut, in anul 2018, un profit net de 1,42 miliarde de lei, in scadere cu 22,3% fata de cel realizat in anul anterior, rezultat aparut in contextul cresterii cheltuielilor cu redeventa petroliera si a majorarii impozitului asupra veniturilor suplimentare, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de conducerea companiei intr-o conferinta de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )