Libnet.ro
UNICEF

21:45

ANUL TRECUT, IN COMPARATIE CU 2017, Sectorul constructiilor a inregistrat un declin de 4,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT, IN COMPARATIE CU 2017, Sectorul constructiilor a inregistrat un declin de 4,1%

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, pe total, cu 4,1% ca serie bruta), anul trecut, comparativ cu 2017, aceasta scadere reflectandu-se la lucrarile de constructii noi - 8,4%), arata ultimele cifre publicate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Sectorul constructiilor a scazut anul trecut cu 4,1%

Lucrarile de constructii au inregistrat anul trecut o scadere de 4,1%, pe serie bruta, fata de anul anterior, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). in 2017, volumul lucrarilor de constructii a scazut pe total, ca serie bruta, cu 5,4%.

ANUL TRECUT, FATA DE 2017, Profitul net al Transgaz a scazutcu 14,3%, la 498,95 milioane lei

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale Transgaz a inregis-trat, anul trecut, un profit net de 498,95 milioane lei, cu 14,3% mai mic fata de cel din anul precedent, care s-a ridicat la 582,06 milioane lei, conform datelor financiare preliminare transmise, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Romgaz a scazut cu 22% anul trecut

Producatorul de gaze Romgaz, companie de stat, a obtinut anul trecut un profit net de 1,4 miliarde de lei, in scadere cu 22% fata de anul precedent, a declarat, vineri, Andrei Boban, directorul economic al companiei, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

ANRE a aplicat anul trecut amenzi totale de peste 19,7 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a anuntat, astazi, ca a aplicat anul trecut amenzi totale de 19,72 milioane lei 4,24 milioane euro).

ANUL TRECUT, Airbus a inregistrat venituri de 64 de miliarde de euro

Pentru 2019, compania se asteapta la o majorare de aproximativ 15% a profitului brut ajustat Airbus a inregistrat venituri de 64 de miliarde de euro, un profit brut EBIT) ajus-tat de 5,8 miliarde de euro, si un cash-flow inainte de fuziuni si achizitii si de finantarea de catre clienti) care s-a cifrat la 2,9 miliarde de euro, in 2018, a transmis, vineri, compania, printr-un comunicat.

CRESTEREA TAXELOR SI IMPOZITELOR Profitul Romgaz a scazut cu 22%, anul trecut

Grupul Romgaz SNG), cel mai mare producator autohton de gaze naturale a obtinut, in anul 2018, un profit net de 1,42 miliarde de lei, in scadere cu 22,3% fata de cel realizat in anul anterior, rezultat aparut in contextul cresterii cheltuielilor cu redeventa petroliera si a majorarii impozitului asupra veniturilor suplimentare, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de conducerea companiei intr-o conferinta de presa.

CU TOATE CA VENITURILE DIN DIVIDENDE AU URCAT CU PESTE 50% SIF Transilvania - profit in stagnare, anul trecut

Discount intre pret si Valoarea Unitara a Activului Net de 46% SIF Transilvania SIF3) a raportat un profit net de 64 milioane de lei, pentru anul 2018, nivel foarte apropiat de cel din anul anterior, cand societatea de investitii financiare cu sediul in Brasov a inregis-trat un rezultat net de 64,23 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3313 seconds )