Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANRE prelungeste pana la 31 martie perioada in care pot fi incheiate contracte la energie pe piata concurentiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANRE prelungeste pana la 31 martie perioada in care pot fi incheiate contracte la energie pe piata concurentiala

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) prelungeste pana la 31 martie 2021 perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte de furnizare pe piata reglementata, a declarat, astazi, pentru Agerpres, Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Perioada pentru incheierea unui contract de furnizare a energiei pe piata libera, pentru ofertele aplicabile de la 1 ianuarie, va fi prelungita pana pe 31 martie- proiect de Ordin

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei vrea sa prelungeasca pana pe 31 martie 2021 perioada in care pot fi incheiate contracte de furnizare a energiei electrice astfel incat clientii casnici sa beneficieze de pretul din oferta concurentiala, potrivit unui proiect de ordin pus in dezbatere publica. Practic, asigura posibilitatea clientilor casnici de a alege oferta de furnizare aplicabila de la 1 ianuarie 2021 inclusiv pana in luna martie 2021. insa, in continuare, este de preferat sa fie incheiat un contract pe piata libera cat mai rapid posibil, pentru a nu plati pret de serviciu universal mult mai mare.

ANRE: Noile contracte pentru energia electrica pot fi incheiate pana la 31 martie 2021

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) prelungeste pana la 31 martie 2021 perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte de furnizare pe piata reglementata, a declarat, luni,.

Clientii CEZ Vanzare au timp pana la 31 martie 2020 sa aleaga oferta dorita

In contextul liberalizarii pietei de energie electrica, furnizorul CEZ Vanzare ofera ragaz clientilor sai pentru a studia ofertele CEZ. in cazul in care acestia depun oferta CEZ semnata pana la data de 31 martie 2021, furnizorul va emite o factura de discount pentru perioada in care s-a aplicat pretul nou de Serviciu Universal astfel incat in perioada 01. 2021 clientii beneficiaza de pretul negociat conform noului contract semnat, conform unui comunicat trimis redactiei.

Masurile privind asistenta medicala instituite in contextul pandemiei de SARS-COV-2 se mentin pana la 31 martie. Anuntul CNAS

Masruile privind asistenta medicala, instituite in contextul pandemiei de COVID-19, raman in vigoare pana la data de 31 martie, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Se mentine.

Decizie de ultima ora pentru clientii de energie electrica. Romanii vor avea timp pana in martie sa incheienoi contracte cu furnizorii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) prelungeste pana la 31 martie 2021 perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte de furnizare a energiei pe piata concurentiala, potrivit unui proiect de ordin publica pe site-ul institutiei.

Anuntul ANRE despre facturile la electricitate: Termenul de schimbare a contractelor de energie electrica se prelungeste!

Veste buna pentru romanii care vor sa plateasca mai putin la electricitate dar inca nu au aplicat sa isi schimbe contractele! Termenul a fost prelungit de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Romanii au timp, asadar, pana pe 31 martie, sa isi aleaga furnizorul de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei.

CNAS: Masurile din asistenta medicala instituite in contextul pandemiei SARS-COV-2 se mentin pana la 31 martie

Guvernul a aprobat, la finalul anului trecut, o Ordonanta de Urgenta prin care masurile instituite in contextul pandemiei prin OUG 702020 au fost prelungite pana la data de 31.

CNAS anunta cand expira noile reguli cu privire la furnizarea serviciilor medicale in pandemie

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate anunta ca masurile din asistenta medicala instituite in timpul pandemiei se prelungesc inca trei luni. Reprezentantii CNAS spun ca prevederile adoptate anul trecut vor fi in vigoare pana pe 31 martie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )