Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie de ultima ora pentru clientii de energie electrica. Romanii vor avea timp pana in martie sa incheienoi contracte cu furnizorii

Adevărul Adevărul,
Decizie de ultima ora pentru clientii de energie electrica. Romanii vor avea timp pana in martie sa incheienoi contracte cu furnizorii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) prelungeste pana la 31 martie 2021 perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte de furnizare a energiei pe piata concurentiala, potrivit unui proiect de ordin publica pe site-ul institutiei. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Anuntul ANRE despre facturile la electricitate: Termenul de schimbare a contractelor de energie electrica se prelungeste!

Veste buna pentru romanii care vor sa plateasca mai putin la electricitate dar inca nu au aplicat sa isi schimbe contractele! Termenul a fost prelungit de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Romanii au timp, asadar, pana pe 31 martie, sa isi aleaga furnizorul de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei.

Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca fiecare roman isi poate alege furnizorul in functie de tarif. Aceasta este lista completa de preturi la energie electrica. Afla si tu care e cea mai ieftina oferta de pe piata! Oferte la energia electrica Odata cu liberalizarea pietei .

Un nou distribuitor de energie electrica apare in piata: va deservi 40% dintre romani

Un nou distribuitor de energie electrica apare in piata din Romania, care va opera in 18 judete, din trei zone geografice ale tarii, reprezentand 40,7% din teritoriul Romaniei si va deservi peste 3,8 milioane de utilizatori.

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie.

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

Raed Arafat, anunt de ultima ora: Starea de alerta va fi prelungita. inca nu am iesit la liman

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat sambata seara, ca starea de alerta va fi prelungita. Mesajul transmis deRaed.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )