Libnet.ro
UNICEF

09:45

ANSVSA: Pesta porcina in 289 de localitati. Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare

Adevărul Adevărul,
ANSVSA: Pesta porcina in 289 de localitati. Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara. continuă pe Adevărul

ANSVSA: Pesta porcina, pagube de peste 205 milioane lei

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, arata ultima actualizare a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare remisa astazi.

Pesta porcina a ajuns si in judetul Olt! Cine este vinovat pentru raspandirea virusului

In localitatea Rusanesti, judetul Olt, a aparut primul focar de pesta porcina. Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Olt a demarat o ancheta epidemiologica pentru a descope.

Pesta porcina africana, mai aproape decat oricand de satele din Olt: sase intra in zona de protectie. DSVSA a comunicat vestea asteptata de proprietari

Sase sate din judetul Olt se afla la cel mult trei kilometri de un nou focar de pesta porcina africana descoperit in judetul Teleorman, autoritatile adoptand masuri stricte. Ce au voie sa faca proprietarii de porci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )