Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANSVSA: Pesta porcina, pagube de peste 205 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANSVSA: Pesta porcina, pagube de peste 205 milioane lei

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, arata ultima actualizare a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare remisa astazi. continuă pe Ziarul Bursa

ANSVSA: Pesta porcina in 289 de localitati. Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara.

CFR Marfa - posibil prejudiciu de peste 19 milioane lei

Corpul de control al ministrului Transporturilor, Lucian Sova, a constatat, in urma unor verificari la CFR Marfa, ca societatea ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei licitatii pentru transport de carbune, informeaza astazi ministerul de resort.

IPOTEZA: CFR Marfa - prejudiciu de peste 19 milioane lei

Corpul de control al ministrului Transporturilor, Lucian Sova, a constatat, in urma unor verificari la CFR Marfa, ca societatea ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei licitatii pentru transport de carbune, informeaza astazi ministerul de resort.

Ministerul Trasporturilor: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfa

Corpul de control al ministrului Transporturilor, Lucian Sova, a constatat, in urma unor verificari la CFR Marfa, ca societatea ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei.

Corpul de control al ministrului Transporturilor: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfa

Corpul de control al ministrului Transporturilor a constatat un posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfa in urma unei licitatii pentru transport de carbune si a transmis organelor competente sa evalueze daca aceasta actiune reprezinta un prejudiciu pentru CFR Marfa.

Pesta porcina a ajuns si in judetul Olt! Cine este vinovat pentru raspandirea virusului

In localitatea Rusanesti, judetul Olt, a aparut primul focar de pesta porcina. Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Olt a demarat o ancheta epidemiologica pentru a descope.

Pesta porcina africana, mai aproape decat oricand de satele din Olt: sase intra in zona de protectie. DSVSA a comunicat vestea asteptata de proprietari

Sase sate din judetul Olt se afla la cel mult trei kilometri de un nou focar de pesta porcina africana descoperit in judetul Teleorman, autoritatile adoptand masuri stricte. Ce au voie sa faca proprietarii de porci.

Noi probleme la CFR Marfa: Posibil prejudiciu de 19 milioane lei n urma unei licitatii pentru transport de carbune

Corpul de Control al ministrului Transporturilor a constatat, in urma unor verificari la Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa S. A, ca institutia ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei licitatii pentru transport de carbune. CFR Marfa va pierde o cota importanta de piata si ar putea intra chiar in faliment, in cazul in care Comisia Europeana constata, in urma investigatiei pe care o deruleaza, ca operatorul feroviar a primit ajutor de stat ilegal, declara in octombrie un oficial din Consiliul Concurentei.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 52 milioane lei pentru modernizarea iluminatului public din Parcul Herastrau

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 52 milioane lei pentru modernizarea iluminatului public din Parcul Herastrau si implementarea unui sistem de monitorizare video. Durata de implementare este de 8 luni, din care doua luni proiectarea. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici este primul pas in realizarea proiectului.

O firma din Timisoara lucreaza la realizarea unei bio-imprimante 3D care sa salveze bolnavii de cancer. Proiect de peste 5,6 milioane lei

Firma timsoreana producatoare de imprimante 3D, Symme3D, se alatura unui consortiu european pentru a lansa un proiect de dezvoltare a unor bio-imprimante 3D pentru a crea componente de organe umane care sa-i ajute pe bolnavii de cancer si in special pe cei care sufera de disfunctii pancreatice. Proiectul este in valoare 5,63 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )