Libnet.ro
UNICEF

20:00

ANSVSA a stabilit cele 3 zone din Marea Neagra de unde pot fi recoltate fructe de mare pentru consum uman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANSVSA a stabilit cele 3 zone din Marea Neagra de unde pot fi recoltate fructe de mare pentru consum uman

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a stabilit cele trei zone de pe litoralul romanesc al Marii Negre din care pot fi recoltate fructele de mare midii si vongole) pentru consum uman, potrivit unui comunicat de presa, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

incepe razboiul pe Marea Neagra? Ce se intampla chiar acum in apropiere de Romania

Operatiune de amploare, pe Marea Neagra, in apropiere de Romania. Rusia a mobilizat peste 80. 000 de trupe. Anuntul facut de oficialii rusi a cutremurat Europa. Operatiune de amploare pe Marea Neagra, in apropierea Romaniei. Anuntul facut de rusi, in urma cu putin timp Armata rusa a inceput, luni, exercitiile strategice Caucaz-2020. Pentru operatiune au fost .

Razboi la Marea Neagra?! Rusia considera ca SUA este vinovata

Vineri, general-colonelul Serghei Rudskoi, seful Directiei principale de operatiuni din cadrul statului Major al armatei ruse, a declarat ca intreaga responsabilitate in cazul unei posibile agravari a situatiei in regiunea Marii Negre va reveni Statelor Unite ale Americii. Razboi la Marea Neagra?! De asemenea, el avertizeaza impotriva tensionarii situatiei in regiunea Marii Negre, cu trimitere .

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Digi24: Ce ii asteapta pe cetatenii din Belarus si de ce intoarcerea Turciei in Marea Neagra este salutara pentru Romania

Alina Inayeh este directorul German Marshall Fund Romania si a analizat intr-un interviu pentru Digi24 contextul in care au loc toate aceste framantari din regiune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )