Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe eleve din Tulcea au fost abuzate sexual de profesorul de sport. Barbatul a fost retinut

Un profesor de sport din judetul Tulcea este acuzat ca si-a abuzat sexual mai multe eleve.

Se opreste curentul in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Care sunt zonele afectate

Potrivit unui comunicat de presa emis de E-Distributie Muntenia, mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane, luni, fara energie electrica in anumite intervale orare.

Se intrerupe temporar curentul electric in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov. Lista strazilor afectate

Alimentarea cu electricitate va fi oprita temporar, vineri, in anumite zone din Bucuresti, Giurgiu si Ilfov. Furnizarea va fi sistata cateva orepentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei. Dan sustine ca, desi familia Constanda a fost de acord sa primeasca 7. 000 de metri patrati de tren pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datorie, Firea a propus transferul a 15. 000 de metri patrati pentru doar 22 de milioane din datorie.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Scolile, inchise pentru mai multe zile, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Cursurile se vor sustine online

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Ludovic.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )