Libnet.ro
UNICEF

16:30

AnTanTe! Hip hop cu versuri din melodii pentru copii, marca Micutzu (VIDEO)

B1 B1,
 AnTanTe! Hip hop cu versuri din melodii pentru copii, marca Micutzu (VIDEO)

Cosmin Nedelcu, cunsocut publicului ca Micutzu de la stand-up, face furori pe Internet cu o melodie hip-hop cu versuri pentru copii. AnTanTE a fost lansata miercuri, avand in. continuă pe B1

Loredana Groza, vacanta de lux! Cati bani a scos din buzunar pentru distractie - VIDEO

Loredana Groza si-a luat o binemeritata vacanta. Artista a ales ca destinatie un oras din India. Cel mai probabil, Loredana a scos din buzunar 5. 000 de euro pentru aceasta vacanta. Cum s-a distrat.

Se pregateste lansarea partidului care sa loveasca puternic in Dragnea si Tariceanu: Un fost ministru si-a dat demisia din ALDE pentru a se alia Daniel Constantin si Ponta (VIDEO)

Scena politica e pe cale sa se schimbe. Victor Ponta se intoarce si isi face partid cu Daniel Constatin, mazilit din ALDE, si cu europarlamentarul Laurentiu Rebega. Potrivi jurnalistilor de.

48 de persoane sunt in atentia magistraturii militare din Egipt pentru ca ar fi fost implicate in atacuri cu bomba in biserici ortodoxe copte

Egiptul a dat in atentia magistraturii militare din tara 48 de persoane pentru presupusa implicare in trei atentate cu bomba in biserici, acestea fiind acuzate ca s-au alaturat Statului Islamic, relateaza Reuters.

EDF si-a vandut activele din Polonia pentru 1,07 miliarde euro

PGE, cel mai mare producator polonez de electricitate, a anuntat vineri semnarea unui acord referitor la preluarea activelor din Polonia ale grupului francez de utilitati EDF, inclusiv datoriile, pentru suma de 4,51 miliarde zloti 1,07 miliarde euro), transmite Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )