Libnet.ro
UNICEF

09:15

Antena 3, amendata de CNA cu 20.000 de lei din cauza lui Mircea Badea.

România Liberă România Liberă,
Antena 3, amendata de CNA cu 20.000 de lei din cauza lui Mircea Badea.

CNA a amendat, luni, Antena 3 cu 20. 000 de lei, pentru emisiunile In gura presei si Sinteza zilei, in care Mircea Badea a folosit un limbaj considerat injurios de membrii Consiliului si in care au fost aduse acuzatii presedintelui Traian Basescu, fara a fi prezentate dovezi, relateaza Mediafax. CNA a monitorizat mai multe emisiuni de la Antena 3 dupa ce a primit o serie de sesizari cu privire la aceste programe, intre care si unele de la Administratia Prezidentiala. Presedintia a sesizat . continuă pe România Liberă

Antena 3, taxata de CNA cu 20.000 de lei pentru limbajul injurios al lui Mircea Badea

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, din cauza limbajului considerat injurios, postul de televiziune Antena 3 cu 20. 000 de lei pentru emisiunile in gura presei si Sinteza zilei.

Samir Nasri, indisponibil opt saptamani din cauza unei rupturi partiale de ligament

Samir Nasri, internationalul francez al Manchester United, a anuntat, luni, ca va fi indisponibil opt saptamani din cauza unei rupturi partiale de ligament intern la genunchiul stand, relateaza AFP. Voi.

CNA - primele amenzi din 2014: 20.000 de lei pentru Antena 3/Mircea Badea si 10.000 de lei pentru B1 TV/Radu Banciu

CNA a amendat, luni, Antena 3 cu 20. 000 de lei pentru emisiunile In gura presei si Sinteza Zilei, in care Mircea Badea a folosit limbaj injurios si in care au fost aduse acuzatii fara dovezi presedintelui Traian Basescu. Postul B1 TV a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru limbajul injurios folosit de C. Tudor intr-o emisiune si pentru afirmatiile cu caracter discriminatoriu facute intr-o editie a emisiunii sale de realizatorul Radu Banciu.

Horia Moculescu, internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei colici biliare. Ar putea fi operat.

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, medicii stabilind ca este vorba despre o colica biliara. Potrivit surselor citate, Horia Moculescu a fost internat duminica dimineata in Spitalul Floreasca, fiind supus mai multor investigatii medicale pentru a se stabili cauza durerilor abdominale, potrivit Mediafax. Diagnosticul pus in urma investigatiilor este de colica biliara, iar medicii vor decide daca este necesar ca Horia Moculescu sa fie .

Rupert Grint, roscovanul din Harry Poter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa raportul dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, cu toate aceastea, temerile legate de o schimbare brusca a politicii monetare din SUA au fost diminuate: Dow Jones a pierdut 0,05%, iar Nadaq s-a apreciat cu 0,44%.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )