Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partizan, despre Steaua: Este cea mai mare echipa din istoria Europei de Est

Online Sport Online Sport,
Partizan, despre Steaua: Este cea mai mare echipa din istoria Europei de Est

Site-ul oficial al lui Partizan gazduieste un articol despre Steaua, inaintea meciului direct de miercuri. continuă pe Online Sport

Nasterea unui copil, cea mai mare provocare din viata unui cuplu. Cum se schimba vechile relatii de prietenie ale parintilor

Nasterea unui copil este asteptata cu bucurie, dar si cu ingrijorare de catre tinerii parinti. Este si firesc, pentru ca venirea pe lume a micutului va schimba nu doar prioritatile parintilor si situatia lor financiara, ci va influenta si relatia lor cu vechii prieteni, care nu au copii. Uneori, aceste prietenii au de suferit, dar exista solutii pentru a merge mai departe si a pastra relatiile, spun psihologii.

Cea mai mare ceremonie satanista din istorie, izvor de controverse: Noi nu il veneram pe Satana, ci promovam compasiunea

Conservatorii religiosi sunt vinovati de deturnarea celei mai mari ceremonii sataniste din istorie. Oamenii au protestat violent impotriva statuii bronz care infatiseaza o creatura cu cap de tap, marca a grupului templierii satanisti, care, in ciuda denumirii lor, declara ca nu il slavesc pe Diavol.

Ea este cea mai sexy traficanta de droguri. Cum a vrut sa ii pacaleasca pe americani FOTO

Nici traficantii nu mai sunt ce au fost! Mafiotii fiorosi, inarmati pana in dinti, sunt de domeniul trecutului. Acum drogurile sunt trecute peste granita din Mexic in SUA de cele mai sexy Miss. insa, pe.

Cea mai mare captura de canabis din 2011 pana in prezent

Aproximativ sase tone de canabis au fost confiscate de autoritatile franceze luni, in sudul Frantei, in urma perchezitiilor facute in locuinta unor suspecti, relateaza site-ul postului de radio France Info,.

Importurile inghetate, cea mai mare problema

Restrictiile impuse pe transferul de bani din Grecia in strainatate au generat inghetarea importurilor tarii, situatie care ameninta cu falimentul companiile elene. Afectate si de noi taxe, societatile grecesti iau in calcul mutarea in tari vecine.

Mircea Dusa: Bugetul Ministerului Apararii nu scade in urma rectificarii bugetare. Armata Romaniei este cea mai apreciata institutie. Statul trebuie sa faca eforturi pentru finantare (VIDEO)

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a ajuns luni la sediul PSD, unde va avea loc prima sedinta cu Liviu Dragnea ca sef interimar al partidului. Dusa a precizat ca bugetul Ministerului Apararii nu.

Olimpic de aur la chimie: in Romania cercetarea este la pamant. Sansa cea mai mare o am in strainatate

Galateanul Cristian Robert Raclea 17 ani) a obtinut la inceputul lunii iulie o medalie de aur absolut, cu punctaj maxim, la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada din Rusia, la sectiunea chimie. Este a doua medalie de aur pe care o obtine la aceasta competitie si a patra medalie importanta la astfel de concursuri internationale. Din pacate, el nu-si vede viitorul legat de Romania.

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

Mihai Mafteianu, Cronian Group: Fiscalitatea, cel mai mare pericol pentru IT. Sunt investitori care prefera Ucraina sau Belarus

Mediul fiscal instabil este cel mai mare pericol pentru industria IT romaneasca, unii investitori preferand Ucraina sau Belarus in locul Romaniei, a declarat Mihai Mafteianu, directorul general al Cronian Group, grup de companii specializat in.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )