Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antena 1 da lovitura celor de la Pro TV. Ce lupta e pentru primul loc in Romania

Playtech Playtech,
Antena 1 da lovitura celor de la Pro TV. Ce lupta e pentru primul loc in Romania

Lupta incepe! Cine va castiga la cifra de audiente? Antena 1 a anuntat surpriza uriasa din grila. De ce vor avea parte telespectatorii? Antena 1, lovitura pentru Pro TV! Ce anunt a facut trustul? Daca pana acum telespectatorii au avut de privit multe reluari din cauza crizei sanitare si deci a intreruperii altor proiecte care . continuă pe Playtech

Romania la vot: Lupta pentru comuna Viisoara

Comuna Viisoara din judetul Mures, devenita celebra datorita filmului Toamna Bobocilor, e condusa de acelasi primar de 30 de ani. Daca in filmul de acum 45 de ani, era o localitate izolata, care avea drumuri cu dale de piatra de pe vremea romanilor, intre timp Viisoara s-a modernizat: are strazi asfaltate, scoli si gradinite noi, pensiuni turistice si un cabinet medical modern. Investitiile au fost realizate de primarul pesedist, Ovidiu Stoica, care intra in lupta pentru un nou mandat. El are acum 3 contracandidati, unul de la PNL, unul de la Pro Romania si ultimul e de la PMP.

Romania la vot: Lupta pentru Cociuba Mare

Pentru scaunul de primar al comunei Cociuba Mare din judetul Bihor candideaza actualul primar, un fost primar si un pretendent la acest titlu. Primarul in functie este membru PNL si isi doreste al 3 lea mandat. Candidatul PSD este fostul primar al comunei, din perioada 2004 2012, iar pretendentul reprezinta Partidul Pro Romania. in ultimii ani, s-au facut numeroase realizari in comuna, lucru care ingreuneaza misiunea contracandidatilor.

Romania la vot: Cine lupta pentru comuna Vetis din judetul Satu Mare

Comuna Vetis din judetul Satu Mare are doi candidati inscrisi in cursa pentru postul de primar: actualul edil, reprezentantul UDMR, si viceprimarul, care candideaza din partea PNL. Comuna se afla la 7 kilometri de Satu Mare si in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare considerabila, lucru care a facut-o atragatoare pentru investitori si pentru cei care isi cauta o casa intr-un loc linistit si curat.

Romania la vot: Lupta pentru Primaria Sibiu

Pentru Primaria Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din Romania, o propune pe Astrid Fodor, actualul edilul al Sibiului. Aceasta a condus Municipalitatea din 2014, cand Klaus Iohannis i-a delegat toate atributiile, dupa ce a fost ales presedinte. in 2016, ea a fost alesa primar de sibieni, iar acum vrea inca un mandat pentru a-si termina proiectele incepute. Contracandidatii ei sunt Adrian Bibu, reprezentant al PNL si Catalin Stanciu, din partea PSD.

Romania la vot. Cine lupta pentru Baia de Arama

Batalia pentru postul de primar al orasului Baia de Arama, din judetul Mehedinti, se anunta pe muchie de cutit, deoarece mai multi candidati au sanse egale de a deveni noul edil al urbei. Partidul Puterii Umaniste Social Liberal are un candidat cu un profil impresionant, care are foarte multa experienta ca manager in diverse institutii publici de invatamant. USR-Plus vine, in premiera, cu un candidat palestinian, medic stomatolog, iar PNL, cu un economist, pasionat de muzica populara. Cine va castiga alegerile, vom afla peste o luna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )