Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania la vot: Cine lupta pentru comuna Vetis din judetul Satu Mare

Antena3 Antena3,
Romania la vot: Cine lupta pentru comuna Vetis din judetul Satu Mare

Comuna Vetis din judetul Satu Mare are doi candidati inscrisi in cursa pentru postul de primar: actualul edil, reprezentantul UDMR, si viceprimarul, care candideaza din partea PNL. Comuna se afla la 7 kilometri de Satu Mare si in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare considerabila, lucru care a facut-o atragatoare pentru investitori si pentru cei care isi cauta o casa intr-un loc linistit si curat. continuă pe Antena3

Romania la vot. Cine lupta pentru Batrana

Comuna Batrana din judetul Hunedoara este cea mai mica din tara. Mai are 120 locuitori, care traiesc in patru sate, din care doua sunt pustii si fara curent. Cea mai mare problema a localnicilor din Batrana o reprezinta drumul de acces, care n-a fost reparat de 40 de ani.

Romania la vot. Cine lupta pentru Baia de Arama

Batalia pentru postul de primar al orasului Baia de Arama, din judetul Mehedinti, se anunta pe muchie de cutit, deoarece mai multi candidati au sanse egale de a deveni noul edil al urbei. Partidul Puterii Umaniste Social Liberal are un candidat cu un profil impresionant, care are foarte multa experienta ca manager in diverse institutii publici de invatamant. USR-Plus vine, in premiera, cu un candidat palestinian, medic stomatolog, iar PNL, cu un economist, pasionat de muzica populara. Cine va castiga alegerile, vom afla peste o luna.

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se .

RALUCA TURCAN: Este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii, insa exista categorii defavorizate care sunt beneficiare de masti gratuite de la stat, prin achizitia facuta de Ministerul Sanatatii.

Romania la vot: Lupta pentru Cociuba Mare

Pentru scaunul de primar al comunei Cociuba Mare din judetul Bihor candideaza actualul primar, un fost primar si un pretendent la acest titlu. Primarul in functie este membru PNL si isi doreste al 3 lea mandat. Candidatul PSD este fostul primar al comunei, din perioada 2004 2012, iar pretendentul reprezinta Partidul Pro Romania. in ultimii ani, s-au facut numeroase realizari in comuna, lucru care ingreuneaza misiunea contracandidatilor.

Finantari de 250.000-1 milion dolari pentru startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-uri din 10 tari central si est-europene, inclusiv Romania, pot obtine finantari de capital de risc de 250. 000-1 milion de dolari, dintr-un fond de investitii sustinut de Uniunea Europeana.

Raluca Turcan: Este absolut imposibil ca Guvenrul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii (VIDEO)

Cu numai trei saptamani inainte de inceperea scolilor oficialii vin cu o veste proasta pentru parinti si copii. Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca este imposibil ca executivul sa asigure masti de.

Raluca Turcan: Este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii (VIDEO)

Cu numai trei saptamani inainte de inceperea scolilor oficialii vin cu o veste proasta pentru parinti si copii. Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca este imposibil ca executivul sa asigure masti de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )