Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Antena 3, 1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc

Antena3 Antena3,
La Antena 3, 1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc

Sub sloganul 1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc, Antena 3 pregateste pentru 1 Mai un program maraton de sarbatoare. Pe parcursul zilei, invitatii jurnalistilor si vedetelor Antena. continuă pe Antena3

EUROPAfest 2017, sub sloganul 'It's all about live quality music', se va desfasura in perioada 11-20 mai

Caracterizat prin autenticitate, diversitate si tinuta, EUROPAfest face parte din elita festivalurilor europene, contribuind cu fiecare editie la promovarea unei imagini pozitive a Romaniei in intreaga lume. Singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale - jazz |blues |pop |clasic continua si in 2017 cu concerte de exceptie. Sub sloganul It's all about live quality music!, EUROPAfest prezinta in perioada 11-20 mai, peste 300 de artisti din 42 de tari - Europa, dar si invitati speciali din SUA, Australia, Venezuela, Brazilia sau Japonia.

Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Bucurestiul va deveni gazda, in minivacanta de 1 mai, a unui targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014.

Gabriela Firea continua traditia lui Oprescu: Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, organizeaza, in minivacanta de 1 mai, un targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014, in perioada mandatului lui Sorin Oprescu.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )