Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit. continuă pe Antena3

Protestul biciclistilor: Zero strazi accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, zero piste pentru biciclete. Primaria Capitalei, probabil cea mai incompetenta administratie din lume

Zero strazi accesibilizate pentru persoanele cu dizabilitati si zero metri de piste pentru biciclete, acesta este mesajul transmis de sutele de biciclisti care s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau, pentru a protesta fata de lipsa de implicare a Primariei Capitalei fata de nevoile cetatenilor. Totodata, acestia au etichetat Primaria Capitalei drept probabil cea mai incompetenta administratie din lume.

Cea mai tare inovatie din domeniul auto, premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Andrei Marin, marele castigator

Cea mai impresionanta inovatie din domeniul auto a fost premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti a lansat a doua editie a concurs.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

12 motive pentru care orice turist ar trebui sa viziteze Bulgaria, cea mai ieftina tara din Europa: Daca ar exista Raiul pe Pamant, aici ar fi

Bulgaria este mai mereu in frunea topurilor celor mai ieftine destinatii de vacanta din Europa, motiv pentru care expertii in travel ai publicatiei The Telegraph au enumerat cateva dintre motivele pentru care, in 2017, vecina Romaniei ar trebui sa se afle printre primele optiuni ale oricarui turist.

Vremea rea da peste cap programul de Pastele Blajinilor. Mitropolitul Vladimir a emis o circulara: credinciosii sa-si pomeneasca mortii la cea mai apropiata biserica

Cei care nu vor reusi sa ajunga de Pastele Blajinilor in localitatile unde isi au inmormantate rudele pot sa le pomeneasca la cea mai apropiata biserica, pe parcursul zilei de duminica si luni, 23-24 aprilie. O circulara in acest sens a fost emisa de catre Mitropolitul Chisinaului si intregii Moldove, Vladimir, transmite IPN.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

Sezonul 3 Insula iubirii debuteaza in luna mai la Antena 1: cupluri din Romania, Franta si SUA isi testeaza relatia in reality-show

Antena 1 urmeaza sa difuzeze al treilea sezon al reality-show-ului Temptation Island - Insula iubirii, in luna mai. in acest nou sezon s-au inscris nu doar cupluri din Romania, ci si din tari precum Franta, SUA sau Malaezia.

Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE

Aria naturala protejata din Romania se afla in 2015 la un nivel destul de ridicat, tara noastra situandu-se pe locul noua in Uniunea Europeana dupa procentul de suprafata protejata din totalul suprafetei tarii, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )