Libnet.ro
UNICEF

06:00

Antena, masuri drastice. Taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei

Playtech Playtech,
Antena, masuri drastice. Taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei

Antena ia masuri drastice in contextul epidemiei cu coronavirus! Cunoscutul trust taie salariile unor angajati si disponibilizeaza o parte din ei. Ce mesaj au primit cei care lucreaza la productii care s-au suspendat momentan? Antena taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei Masurile in gurpul Intact sunt foarte drastice! in perioada grea pe . continuă pe Playtech

Kanal D, masuri drastice in plina criza epidemiologica! Ce se intampla cu Bravo, ai stil! Celebrities

Schimbari mari se intampla la Kanal D si sunt generate de starea de urgenta medicala impusa de pandemia de Covid-19. Citeste mai jos ce se intampla in televiziunea Kanal D. Ce schimbari aduce Kanal D in grila Potrivit unui comunicat emis de directorii acestei televiziuni, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si .

CFR ia masuri drastice in plina criza. Ce se intampla cu trenurile de pe aceste trasee

Trenuri care asigurau deplasarea unor elevi la si de la scoala au fost suspendate temporar, anunta CFR. Masura a fost luata pentru a respecta decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, privind limitarea infectiei cu Covid-19. Trenurile de navetisti se suspenda temporar incepand de azi in aceeasi idee, au fost suspendate sau urmeaza sa fie .

CORONAVIRUS |Firmele private daneze, ajutate de stat. Guvernul va plati 75% din salariile angajatilor, in urmatorul trimestru

Firmele private daneze care sunt afectate de masurile luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus beneficiaza de ajutor din partea guvernului. Statul va acoperi 75% din salariile angajatilor in.

Masuri drastice luate de OLX ca sa opreasca bisnita: ce trebuie sa stii si sa faci

OLX sustine ca toata echipa lucreaza de acasa in aceste zile. Chiar si asa, are in derulare cateva masuri prin care sa limiteze abuzul. A venit, totodata, si cu sfaturi pentru cei care.

UNTRR solicita Guvernului alocarea unui buget pentru a plati salariile angajatilor firmelor aflate in dificultate

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului tarii noastre sa aloce un buget suficient pentru a plati 75% din salariul tuturor angajatilor firmelor aflate in dificultate, pentru urmatoarele 90 zile, searata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )