Libnet.ro
UNICEF

05:45

CFR ia masuri drastice in plina criza. Ce se intampla cu trenurile de pe aceste trasee

Playtech Playtech,
CFR ia masuri drastice in plina criza. Ce se intampla cu trenurile de pe aceste trasee

Trenuri care asigurau deplasarea unor elevi la si de la scoala au fost suspendate temporar, anunta CFR. Masura a fost luata pentru a respecta decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, privind limitarea infectiei cu Covid-19. Trenurile de navetisti se suspenda temporar incepand de azi in aceeasi idee, au fost suspendate sau urmeaza sa fie . continuă pe Playtech

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

Marea provocare a coronavirusului in spitalele din Deva si Hunedoara. Au fost luate masuri drastice

Marea provocare a coronavirusului pune in garda spitalele din judetul Hunedoara. Au fost anuntate masuri drastice.

Ce inseamna scenariul 3. Masuri drastice in toata Romania

ECDC a realizat o analiza a celor patru scenarii de evolutie a COVID-19 in Europa, luand in calcul atat avantajele si punctele slabe specifice regiunii, cat si influentele posibile din alte regiuni ale globului. in acest moment, Romania este in scenarul al doilea, insa se indreapta rapid spre cel de-al treilea, numarul cazurilor apropiindu-se de .

Cat a ajuns sa coste un litru de benzina sau de motorina, in plina criza. E fara precedent

Criza vine si cu o parte buna pentru romani, aceea ca s-a ieftinit pretul benzinei, ajungand sa coste 4,7 lei litru. Acest fenomen fara precedent se datoreaza scaderii cotatiilor petrolului, Romania aflandu-se printre tarile cu pretul cel mai mic la combustibili. Cat vor plati soferii pentru un plin Nici motorina nu face exceptie de la .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Cum sfideaza bucurestenii REGULILE impotriva CORONAVIRUSULUI! Imagini din Capitala in plina criza de COVID-19 (FOTO)

Atmosfera din Bucuresti, in plina criza de Coronavirus, este extrem de dezolanta. Populatia a dat navala in marile magazine, pentru a-si face provizii, pregatindu-se astfel pentru cel mai sumbru.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov a demisionat in plina criza de coronavirus

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov, doctor Ramona Ionescu, a demisionat din functie, in plina criza de coronavirus. Potrivit brasovtv. com, Ramona Ionescu si-a motivat decizia prin lipsa de.

Masuri drastice luate de OLX ca sa opreasca bisnita: ce trebuie sa stii si sa faci

OLX sustine ca toata echipa lucreaza de acasa in aceste zile. Chiar si asa, are in derulare cateva masuri prin care sa limiteze abuzul. A venit, totodata, si cu sfaturi pentru cei care.

webPR: Cum sa supravietuiesti in plina criza ca organizator de evenimente: Virtual Events, solutie marca UNIVERSUM

In contextul in care COVID-19 a determinat autoritatile sa ia masuri care au destabilizat industria evenimentelor si nu numai, Universum prezinta Virtual Events, platforma dezvoltata de divizia MyConnector, care presupune transferul experientei unui eveniment din offline in online, fara sa fie nevoie de prezenta fizica intr-o locatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )