Libnet.ro
UNICEF

08:15

Antena 3 a prezentat traseul Luizei din ziua rapirii. Gheorghe Dinca a luat-o pe fata dintr-o statie de microbuze

Antena3 Antena3,
Antena 3 a prezentat traseul Luizei din ziua rapirii. Gheorghe Dinca a luat-o pe fata dintr-o statie de microbuze

Georgiana Murgila, a prezentat in exclusivitate, la Antena 3, traseul din ziua disparitiei Luizei Melencu. Traseul refacut de mine e unul facut pe logica si pe martuiriile mamei si luand in calcul acea. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost.

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafata din curtea lui Gheorghe Dinca. Zeci de kilograme de gunoaie au fost stranse in saci si transportate cu un tractor

Noi imagini cu Gheorghe Dinca au fost prezentate, in exclusivitate, de Antena 3. Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineata, la Casa Ororilor, pentru o noua zi de perchezitii. Este a opta zi de.

Imagini de la cercetarile din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra.

Noi informatii din perchezitia informatica. Gheorghe Dinca accesa aproape zilnic site-uri pentru adulti

Apar noi informatii din perchezitia informatica facuta in cazul crimelor din Caracal. Aproape zilnic, in istoricul laptopului lui Gheorghe Dinca s-a vazut faptul ca acesta accesa site-uri destinate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )