Libnet.ro
UNICEF

16:30

Noi informatii din perchezitia informatica. Gheorghe Dinca accesa aproape zilnic site-uri pentru adulti

Antena3 Antena3,
Noi informatii din perchezitia informatica. Gheorghe Dinca accesa aproape zilnic site-uri pentru adulti

Apar noi informatii din perchezitia informatica facuta in cazul crimelor din Caracal. Aproape zilnic, in istoricul laptopului lui Gheorghe Dinca s-a vazut faptul ca acesta accesa site-uri destinate. continuă pe Antena3

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafata din curtea lui Gheorghe Dinca. Zeci de kilograme de gunoaie au fost stranse in saci si transportate cu un tractor

Noi imagini cu Gheorghe Dinca au fost prezentate, in exclusivitate, de Antena 3. Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineata, la Casa Ororilor, pentru o noua zi de perchezitii. Este a opta zi de.

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop, dat afara de la perchezitiile din casa monstrului Gheorghe Dinca

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie. Procurorii DIICOT iau in calcul sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti.

Cazul CARACAL. La aproape DOUA SAPTAMANI de la moartea Alexandrei, anchetatorii SPARG gropile cimentate din curtea lui Gheorghe Dinca

Au trecut aproape doua saptamani de la moartea Alexandrei, iar tragedia de la Caracal este departe de a fi deslusita de anchetatori. Oamenii legii dezgroapa abia marti, 6 august, gropile cimentate din curtea.

Cazul Caracal. Anchetatorii au gasit noi oase in curtea lui Gheorghe Dinca

Inca o zi de cautari asidue in locuinta si curtea criminalului Gheorghe Dinca. Oamenii legii au gasit si joi noi fragmente osoase.

Gheorghe Dinca ducea o viata dubla. Ce identitatea avea, in afara de cea din viata reala

Gheorghe Dinca a dus o viata dubla. Ce identitate avea acesta in tandem cu cea pe are o afisa zi de zi printre vecinii din Caracal? Una il creiona drept un sot si tata iubitor, alta il arata drept un om cu porniri violente si obsesii erotice duse la extrem. Ce au declarat femeile din .

Primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca: La prima intalnire mi-a spus ca nu a facut nimic si ca nu stie de ce l-au ridicat politistii

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al unui Gheorghe Dinca, a facut declaratii, in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, de la Antena 3, despre tragedia din Caracal. Avocatul a vorbit despre primele.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de sex

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Cazul Caracal. A fost finalizata perchezitia informatica vizand laptopul, aparatul foto si cele doua telefoane mobile ale lui Gheorghe Dinca

DIICOT anunta ca a fost finalizata joi perchezitia informatica asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie, in prezenta lui Gheorghe Dinca - barbatul acuzat in cazul disparitiei a doua adolescente, la Caracal - datele urmand sa fie prelucrate de specialisti.

Tragedia Caracal. A fost finalizata perchezitia informatica vizand laptopul, aparatul foto si cele doua telefoane mobile ale lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au finalizat joi perchezitia informatica asupra unor medii de stocare ce apartin lui Gheorghe Dinca, acuzat de crimele de la Caracal, respectiv un laptop, un aparat foto, doua telefoane mobile si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )