Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

B1 B1,
ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

Venezuela va protesta cu vehementa la nivel diplomatic la adresa Frantei dupa ce a expulzat un concurent la schi fond, poreclit de comunitatea sportiva drept cel mai prost schior din. continuă pe B1

Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume

Bucurestiul se afla pe locul cinci in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

ANALIZA Traficul infernal din Bucuresti, atestat oficial: Capitala se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume. La orele de varf, soferii stau in trafic cu 90% mai mult timp decat in conditii normale

Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom. Cea mai aglomerata zi din 2016 a fost 5 decembrie, iar bucurestenii petrec in medie 57 minute pe zi in plus fata de conditii normale de trafic si 218 ore in plus pe an.

Sony a lansat cel mai rapid card SD din lume pentru era 4K

Pe langa camere foto si video, si telefoane vag populare, Sony mai face si medii de stocare. Cel mai nou e si cel mai interesant, cu viteze de scriere de pana la 299MB/s.

Malaysia: Kim Jong Nam a fost asasinat cu neurotoxina VX, cea mai toxica substanta din lume

Autoritatile malaeziene au anuntat vineri dimineata ca atacatorii au utilizat neurotoxina VX pentru a-l asasina pe fratele vitreg al dictatorului Kim Jong-un. Aceasta neurotoxina este inclusa pe lista.

Suntem printre statele din UE cu cel mai semnificativ declin al consumului de energie, in 2015

Statele baltice, Romania si Bulgaria au inregis-trat in 2015 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 1990, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Pretul petrolului american a urcat la cel mai inalt nivel din ultimele 19 luni

Reducerea cotelor de productie a petrolului din partea membrilor Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a generat o crestere puternica a pretului acestuia. Pe piata americana, titeiul a inregistrat cel mai ridicat pret din ultimele 19 luni. Blocada OPEC a determinat China sa isi schimbe rutele de import al titeiului si a impulsionat exploatatorii neconventionali de petrol, potrivit Reuters si Bloomberg.

Cel mai vechi hotel din Iasi, proiectat de faimosul Gustave Eiffel, este de vanzare. Fostul proprietar are datorii uriase

Administratorul judiciar al falimentarei SC Turism Moldova SA, controlata de omul de afaceri Danut Prisecariu, va face o reevaluare a celor trei hoteluri din patromoniul firmei. Doua sunt in centrul Iasiului, iar unul in Botosani. La finalul lunii ianuarie, in procedul inceput din 2014, instanta a decis dizolvarea societatii debitoare si ridicarea dreptului de administrare.

Alexandria, cel mai nesigur oras din Romania, intr-un studiu despre siguranta vietii

Alexandria, resedinta judetului Teleorman, apare intr-un studiu despre sigurantei vietii in Romania drept cel mai nesigur oras din tara.

Cum fac arabii atmosfera pe stadioanele lor de fotbal: asa functioneaza aparatul cu cel mai iritant zgomot din lume

Qatar si Emirate au arene de sapte stele in care evolueaza vedete precum Xavi. Si, totusi, lipseste ceva cu desavarsire. Asa ca oficialii cluburilor au trecut la treaba.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )