Libnet.ro
UNICEF

10:45

Anton Anton a demisionat din Guvern

Adevărul Adevărul,
Anton Anton a demisionat din Guvern

Ministrul Energiei Anton Anton a demisionat din Guvern, in contextul in care partidul care il sustinea, ALDE, s-a retras de la guvernare. continuă pe Adevărul

Ministrul Energiei, Anton Anton, a demisionat din functie

Ministrul Energiei, Anton Anton, membru ALDE, si-a inaintat, luni seara, demisia catre premierul Viorica Dancila, au anuntat reprezentantii biroului de presa al ministerului. Calin Popescu-Tariceanu.

Ministrul Energiei a demisionat din functie

Ministrul Energiei, Anton Anton, membru ALDE, si-a inaintat, luni seara, demisia catre premierul Viorica Dancila, au anuntat reprezentantii biroului de presa al ministerului. Calin Popescu-Tariceanu.

Ministrul Energiei, Anton Anton, si-a inaintat demisia

Ministrul Energiei, Anton Anton, membru ALDE, si-a inaintat, luni seara, demisia catre premierul Viorica Dancila, au anuntat reprezentantii biroului de presa al ministerului.

Ministrul Energiei Anton Anton si-a anuntat demisia

Ministrul Energiei, Anton Anton, si-a inaintat, luni seara, demisia catre premierul Viorica Dancila, au anuntat reprezentantii Biroului de presa al ministerului, scrie Agerpres .

Ramona Manescu refuza sa demisioneze de la ministerul de Externe. Ministrul Energiei, absent de la sedinta ALDE - SURSE

Ramona Manescu, ministrul de Externe pusa de putin timp in functie, ar refuza sa demisioneze, spun surse pentru Antena 3. Manescu nu e prezenta la sedinta ALDE. Nici Anton Anton, ministrul Energiei, nu este prez.

Ramona Manescu: Nu plec din Guvern. imi asum eu sa pierd politic la nivel intern, dar sa nu piarda Romania pe termen lung

Ministrul de Externe a facut declaratii dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la guvernare. Ramona Manescu ALDE), a declarat lunica ea nu va pleca de la Palatul Victoria chiar daca risca sa fie data afara din.

Dana Girbovan, primul pas pentru preluarea portofoliului la Justitie: A demisionat din magistratura

Dana Girbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei, anunta astazi pe Facebook ca a inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM solicitarea de a se lua act de demisia ei din magistratura. Azi, 26.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )