Libnet.ro
UNICEF

06:00

Antonescu, despre tensiunile din USL: PNL nu a fost niciodata dependent de PC.

România Liberă România Liberă,
Antonescu, despre tensiunile din USL: PNL nu a fost niciodata dependent de PC.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi seara intr-o emisiune TV, ca ruperea protocolului dintre PNL si PC nu este o drama, deoarece cele doua partide nu sunt dependente unul de celalalt. Antonescu s-a aratat surprins de declaratiile lui Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator PC), potrivit carora partidul pe care il reprezinta ar trebui sa rupa protocolul din cadrul Aliantei de Centru Dreapta ACD) pe care il are cu PNL, deoarece acesta nu . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre votul diferit PSD-PNL asupra referendumului: A fost o neintelegere, nimic esential / Despre decizia PC de a se pozitiona ca partid distinct in USL: Nu va afecta functionarea aliantei

Diferenta de optiune a grupului parlamentar al PSD si cel al PNL, exprimata prin votul cu privire la referendumul propus de catre presedintele Traian Basescu, reprezinta o neintelegere, a declarat joi seara, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Despre decizia Partidului Conservator de a-si prezenta pozitiile ca formatiune distincta in USL, Ponta si-a exprimat convingerea ca acest lucru nu va afecta in niciun fel functionarea Uniunii, spunand ca mici frecusuri sunt inerente intr-o alianta.

Crin Antonescu, despre pozitia PSD pe votul pentru referendum: Nu e adevarat, am convenit contrariul

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, pentru Mediafax, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat' si ca a fost convenit contrariul.

Antonescu, despre pozitia PSD pe votul pentru referendum: Nu e adevarat, am convenit contrariul!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru Mediafax, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat si ca a fost convenit contrariul.

Antonescu, despre pozitia PSD pe votul pentru referendum: Nu e adevarat, am convenit contrariul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru Mediafax, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat si ca a.

Ce spune Washingtonul despre protestele din Turcia.

Diplomatia americana a dezmintit cu putere, luni, orice implicare a unor organizatii sau cetateni americani in fronda antiguvernamentala care afecteaza Turcia de la sfarsitul lunii mai, relateaza Mediafax. Respingem categoric acuzatiile potrivit carora grupuri sau indivizi americani ar fi responsabili de manifestatiile din Turcia sau le-ar fi alimentat, s-a aparat purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat, Jennifer Psaki, intrebata cu privire la acuzatiile in acest sens facute in presa .

Nicolae Timofti, despre problemele din Transnistria: Cineva doreste destabilizarea situatiei

Autoritatile de la Chisinau sunt ingrijorate de evenimentele recente din Transnistria dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei. Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat luni ca nu exclude posibilitatea ca in spatele problemei din Transnistria sa se afle forte care doresc destabilizarea situatiei in regiune, transmite Unimedia. md.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )