Libnet.ro
UNICEF

19:45

Antonescu: Nu mai candidez la Presedintia Romaniei. Se pregateste Klaus Iohannis?

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Nu mai candidez la Presedintia Romaniei. Se pregateste Klaus Iohannis?

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru cea mai inalta functie in stat, desi crede ca este cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu au cele mai mari sanse sa preia calitatea de prezidentiabil de care s-a bucurat Crin Antonescu pana astazi. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Nu mai candidez la Presedintia Romaniei. Se pregateste Klaus Iohannis?

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru cea mai inalta functie in stat, desi crede ca este cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu au cele mai mari sanse sa preia calitatea de prezidentiabil de care s-a bucurat Crin Antonescu pana astazi.

Antonescu: Nu mai candidez la Presedintia Romaniei. Nu am timp sa vindec resentimente. Se pregateste Klaus Iohannis?

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru cea mai inalta functie in stat, desi crede ca este cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu au cele mai mari sanse sa preia calitatea de prezidentiabil de care s-a bucurat Crin Antonescu pana astazi.

Crin Antonescu: Nu mai candidez la Presedintia Romaniei

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru cea mai inalta functie in stat, desi crede ca este cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea.

Crin Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu mai candideaza la presedintia partidului. El a spus ca, daca intentia sa era sa ramana la sefia PNL, atunci nu se angaja la demisie .

PNL Sibiu il propune pe Klaus Iohannis candidat la prezidentiale

PNL Sibiu transmite sambata, intr-un comunicat semnat de liderul filialei, deputatul Mircea Cazan, ca, in urma anuntului lui Crin Antonescu de a nu candida la prezidentiale, organizatia judeteana il va propune pe Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei.

UPDATE Congres extraordinar al PNL in 28 - 29 iunie. Klaus Iohannis si Ioan Ghise candideaza la sefia PNL, Ludovic Orban s-a retras din cursa si il sustine pe Iohannis

Crin Antonescu a declarat miercuri ca liberalii se vor reuni in congres extraordinar in 28 - 29 iunie 2014, pentru a alege noua conducere a partidului, pentru care si-au anuntat candidatura, deocamdata, Klaus Iohannis si Ioan Ghise. Antonescu a precizat ca nu candida la presedintia PNL dar il va sustine pa Iohannis pentru acest post.

Klaus Iohannis, despre retragerea lui Antonescu: Gest unic, al unui mare om politic

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale reprezinta un gest unic in ultimii 24 de ani, al unui mare om politic, el aratand ca Antonescu a renuntat la candidatura pentru a intari PNL. Vezi in text si alte reactii la anuntul facut sambata de Crin AntonescuZgonea: Ce trist! Cine sa-l voteze? Daca proiectul USL l-a destramat domnia sa, era normal sa nu mai candideze.

Reactii la retragerea lui Crin Antonescu. Klaus Iohannis: Gest unic, al unui mare om politic

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale reprezinta un gest unic in ultimii 24 de ani, al unui mare om politic, el aratand ca Antonescu a renuntat la candidatura pentru a intari PNL. Vezi in text si alte reactii la anuntul facut sambata de Crin Antonescu, pe masura ce acestea aparZgonea: Ce trist! Cine sa-l voteze? Daca proiectul USL l-a destramat domnia sa, era normal sa nu mai candideze.

Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL si ca partidul va merge mai departe foarte bine, dupa alegerile europarlamentare. Voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare .

VIDEO Reactii la retragerea lui Crin Antonescu. Klaus Iohannis: Gest unic, al unui mare om politic/ Norica Nicolai: Este o decizie inexplicabila

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale reprezinta un gest unic in ultimii 24 de ani, al unui mare om politic, el aratand ca Antonescu a renuntat la candidatura pentru a intari PNL. Vezi in text si alte reactii la anuntul facut sambata de Crin Antonescu, pe masura ce acestea aparVictor Ponta: Singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal/ I-am spus ca sfatuitorii sai Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan il vor impinge pe drumul distrugerii USL .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )