Libnet.ro
UNICEF

18:45

Antonescu: Rares Bogdan este propunerea PNL pentru sefia TVR.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Rares Bogdan este propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in discutie validarea propunerii PNL pentru sefia TVR la nivelul Parlamentului, in persoana lui Rares Bogdan. El a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost discutat intre liderii USL. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii . continuă pe România Liberă

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Ponta trimite diseara la Cotroceni propunerea PNL pentru Ministerul Culturii.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va trimite luni seara la Cotroceni propunerea PNL la sefia Ministerului Culturii. Citeste si: Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL PNL l-a propus pe Gigel Stirbu la conducerea Ministerului Culturii, dupa ce Daniel Barbu si-a dat demisia saptamana trecuta. Barbu a demisionat dupa ce a declarat ca ar trebui sa se aloce mai multi bani manifestarilor culturale, in loc sa fie directionate fonduri catre bolnavii de .

Toni Grebla este propunerea PSD pentru functia de judecator la CCR

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSDpentru functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, informeazaB1 TV. Propunerea lui Grebla vine dupa ce Lucian Bolcas, precendentul propus,.

Toni Grebla este propunerea PSD pentru functia de judecator la CCR

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSDpentru functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, informeazaB1 TV. Stire in curs de actualizare.

Crin Antonescu: Am convenit informal sa il propunem pe Rares Bogdan pentru sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in.

Valentin Nicolau, propus de PSD pentru sefia TVR

Valentin Nicolau este propunerea PSD pentru sefia televiziunii publice. Acesta il va inlocui pe Claudiu Saftoiu, care a demisionat cu putin timp inainte ca raportul de activitate al TVR sa fie respins de.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, informeaza.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, fiind programat pentru luni seara, potrivit surselor de presa.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, fiind programat pentru luni seara, potrivit surselor de presa. --- * Update 16:29 Comisia Juridica din Senat - raport favorabil numirii lui Toni Grebla la CCR Comisia Juridica din Senat a decis, astazi, cu unanimitate de voturi, sa inainteze plenului un raport favorabil pentru numirea lui Toni Grebla in functia de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei.

VIDEO Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala. Votul, in plen luni seara

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen fiind programat pentru luni seara, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )