Libnet.ro
UNICEF

21:45

Antonia a facut anuntul iN LACRIMI! Este vorba despre ALEX VELEA! Va anuntam cu regret ca...

B1 B1,
Antonia a facut anuntul iN LACRIMI! Este vorba despre ALEX VELEA! Va anuntam cu regret ca...

Antonia si Alex Velea au fost nevoiti sa se desparta temporar dupa ce cantaretul a plecat spre aventura Asia Express. Recent, artista a transmis un mesaj sfasietor, iar ochii ii avea in. continuă pe B1

E SOC TOTAL: Fostul primar s-a casatorit cu NORA sa! Incredibil despre CINE este vorba... (FOTO)

Situatie inedita in administratia locala. Fostul primar s-a casatorit cu propria nora. Informati a facut imediat ocolul planetei.

Cod rutier 2019. Ce amenda risca soferii, daca nu au anvelope de iarna. Politia Romana tocmai a facut anuntul

Politia Romana a facut anuntul important pentru soferi! Datorita vortexului polar, schimbarea dintre sezoane pare din ce in ce mai mare. in acest context, daca perioada rece se apropie cu pasi repezi, soferii trebuie deja sa aiba anvelope de iarna in dotare. Cod Rutier 2019. Ce amenda risti, daca nu ai anvelope de iarna? Politia .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturile vor scadea brusc in urmatoarea perioada si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Vremea se va mai incalzi spre finalul lunii, cand valorile termice vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru luna noiembrie ANM a emis o .

Cati copii are Cheloo. S-a despartit de femeia care l-a facut tata. Putini stiu asta despre juratul iUmor

Cheloo, juratul de la iUmor, isi tine familia departe de ochii presei. Printre putinele lucruri care s-au ferit de discretie au fost doar informatiile: cati copii are si despartirea de femeia care l-a facut tata. Cati copii are Cheloo? Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, este unul dintre membrii trupei Parazitii. Desi este .

S-A TERMINAT! ANTONIA l-a inlocuit deja pe ALEX VELEA! Incredibil despre cine este vorba! La asta nu se astepta nimeni

Antonia si Alex Velea s-au despartit temporar dupa ce cantaretul a plecat din tara pentru a participa la Asia Express.

A MURIT dupa ce implinise 24 de ani, era GRAVIDA in 18 saptamani si doar IUBITUL ei stia de sarcina! E CUTREMURATOR ce a facut el a doua zi dupa ACCIDENT

Un tanar a scris un mesaj, pe facebook, care a inlacrimat o lume intreaga. Este vorba despre Brandon Forseth, care a scris pe Facebook un mesaj emotionant pentru iubita sa insarcinata la cateva ore dupa.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL SOCANT! Runele anunta MOMENTE GRELE pentru ACESTE ZODII!

Toate zodiile sunt vizate, dar in special acestea! Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce le-a pregatit astrele acestor zodii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )