Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturile vor scadea brusc in urmatoarea perioada si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Vremea se va mai incalzi spre finalul lunii, cand valorile termice vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru luna noiembrie ANM a emis o . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. ANM anunta cand va veni prima ninsoare in Bucuresti!

Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna noiembrie, iar vestile nu sunt printre cele mai bune. Chiar daca acum ne putem bucura de vreme ceva mai frumoasa, aceasta va lasa in scurt timp locul frigului in majoritatea regiunilor tarii. Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimulcu temperaturi blande. Specialistii .

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va raci in urmatoarele doua saptamani in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie 10.

Prognoza meteo: Frig pana in 4 noiembrie, apoi temperaturile vor creste pana la 19 grade

Temperaturile vor scadea in cea mai mare parte a tarii pana in 4 noiembrie. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 28 octombrie - 10 noiembrie, urmeaza cateva zile de frig, apoi temperaturile vor urca, transmite Mediafax. La munte se anunta ninsori.

ANM anunta vreme deosebit de rece in toata tara. Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2019. Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si .

Prognoza meteo ANM pentru luni, 28 octombrie: racire accentuata si ploi

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru luni, 28 octombrie. Un val de aer rece ajunge curand si va afecta Europa Centrala si de Est, de saptamana viitoare. Se anunta racire accentuata si ploi. Prognoza meteo ANM, luni, 28 octombrie Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 a fost ultimul cu temperaturi blande. Specialistii .

Prognoza meteo pentru saptamana 28 octombrie 3 noiembrie. Valul de aer polar aduce frig cumplit in Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru saptamana 28-3 noiembrie. Un val polar aduce frig peste toata Romania. Iarna se apropie cu pasi repezi, iar gradele cu minus cuprind peisajul alb de care vom avea in curand parte. Prognoza meteo pentru saptamana 28-3 noiembrie Meteorologii indica faptul ca temperaturile vor .

Prognoza meteo, miercuri, 30 octombrie. Vreme deosebit de rece. Ce temperaturi se vor inregistra

Vremea se va schimba simtitor, in aceasta saptamana, urmand ca valorile afisate de termometre sa fie unele cu mult mai scazute. in unele zone ale tarii, temperaturile inregistrate vor avea si valori negative. Pentru miercuri, pe 30 octombrie, vremea se anunta a fi, in continuare, in plin proces de scadere termica. Prognoza meteo, miercuri, 30 .

Vremea va deveni deosebit de rece. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2019. Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si .

Prognoza METEO: GER NAPRASNIC urmat de TEMPERATURI DE PRIMAVARA. Ce anunta meteorologii pentru urmatoarele DOUA SAPTAMANI

Temperaturile scad drastic zilele urmatoare, anunta meteorologii. Potrivit prognozei pe doua saptamani 28 octombrie - 10 noiembrie) emisa de ANM, valorile termice ajung la maxime de 8-9 grade, de marti pana.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 31 octombrie. Anuntul bulversant de la meteorologi

Vremea va deveni deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in regiunile din jumatatea de sud, precum si la munte vor fi innorari persistente si temporar, mai ales ziua, se vor semnala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )