Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonio Banderas a fost transportat de urgenta la spital in urma unui incident cardiac

Adevărul Adevărul,
Antonio Banderas a fost transportat de urgenta la spital in urma unui incident cardiac

Actorul spaniol Antonio Banderas, in varsta de 56 de ani, a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie la sfarsitul saptamanii trecute in urma unui incident cardiac. in prezent, starea artistului este stabila, acesta facand si primele declaratii. continuă pe Adevărul

Actorul Antonio Banderas, transportat de urgenta la spital in urma unui incident cardiac

Actorul spaniol Antonio Banderas a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie la sfarsitul saptamanii trecute in urma unui incident cardiac suferit in resedinta sa din comitatul Surrey, informeaza publicatia contactmusic. com, citata de News. ro.

Un acrobat de la Circul Globus a cazut de la inaltime si a fost transportat la spital

ACTUALIZARE 15:21 Acrobatul care s-a prabusit de la inaltime, in timpul unei reprezentatii, la Circul Globus, este constient si se afla la Spitalul Floreasca pentru investigatii, a anuntat Primaria Capitalei.

UPDATE Un acrobat de 66 de ani de la Circul Globus a cazut de la inaltime si a fost transportat la spital

Un acrobat a cazut duminica de la inaltime in timpul unui spectacol la Circul Globus din Capitala, barbatul fiind transportat, in stare de inconstienta, la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit News. ro. 40 Acrobatul are 66 de ani si lucra in astfel de spectacole din 1972. El este constient si se afla la Spitalul Floreasca pentru investigatii, anunta Primaria Capitalei.

Un cunoscut avocat din Alba, lider PNL, a muritla 48 de ani,in urma unui stop cardio-respirator

Un cunoscut avocat din Alba Iulia a murit luni, 30 ianuarie, la varsta de doar 48 de ani. Gelu Aurelian Nistea a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator.

Un copil de 10 ani, bolnav de autism, a murit in urma unui incendiu. Fusese lasat singur in casa care a ars

Politistii din Maramures au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul unui copil in varsta de 10 ani, din localitatea Borsa, care a murit in urma unui incendiu ce a cuprins casa in care locuia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )