Libnet.ro
UNICEF

06:45

Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19. Anuntul oficial facut de FC Viitorul

Playtech Playtech,
Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19. Anuntul oficial facut de FC Viitorul

Antrenorul Mircea Rednic a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca tehnicianul in varsta de 58 de ani o sa stea in izolare pentru urmatoarele 14 zile. Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19 Si alti doi oameni din staff-ul echipei FC Viitorul. Aceasta informatie a fost data chiar de catre Gheorghe Hagi, prin intermediul . continuă pe Playtech

Antrenorul Mircea Rednic are COVID-19

Gheorghe Hagi a reusit sa dea o lovitura financiara si sa-l vanda pe olandezul Kevin Luckassen cu 800. 000 de euro celor de la Kayserispor. insa, din pacate, dupa una calda urmeaza si una rece: antrenorul Mircea Rednic a fost confirmat cu COVID-19.

Focar de COVID-19 la FC Viitorul. Mircea Rednic, printre persoanele testate pozitiv

FC Viitorul anunta ca antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Radoi si antrenorul cu portarii Stefan Preda au fost testati pozitiv cu coronavirus. Pe de alta parte, fotbalistii au fost.

Ce se intampla chiar acum cu preotul din Suceava, dupa botezul in care a murit un bebelus. Anuntul oficial

Noi informatii au fost facute publice de catre oamenii legii, in legatura cu preotul din Suceava. Ce se intampla acum cu acesta si ce precizari au facut autoritatile despre situatia bebelusului mort la scurt timp dupa botez. Care este concluzia autoritatilor Procuratura din Suceava a confirmat, miercuri, ca preotul care a oficiat botezul in urma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )