Libnet.ro
UNICEF

21:15

Antrenorul Simonei Halep, precaut inainte de Turneul Campioanelor: Nu stim cum va reactiona corpul ei

Adevărul Adevărul,
Antrenorul Simonei Halep, precaut inainte de Turneul Campioanelor: Nu stim cum va reactiona corpul ei

Cu o zi inaintea debutului Simonei Halep 5 WTA) la Turneul Campioanelor, antrenorul ei, Daniel Dobre, a vorbit despre forma fizica in care se afla sportiva. continuă pe Adevărul

ESPN nu ii da nicio sansa Simonei Halep sa castige Turneul Campioanelor. Care sunt argumentele americanilor

Chiar daca Simona Halep a terminat pe locul 4 in cursa pentru ultmul turneu din cadrul circuitului WTA, ESPN o considera ca romanca porneste cu ultima sansa in cursa pentru castigarea trofeului.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Momente emotionante pentru Bianca Andreescu, inainte de Turneul Campioanelor. A inceput sa planga in avion

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu a avut parte de momente emotionante, inainte de Turneul Campioanelor. Sportiva a inceput sa planga in avion. Bianca Andreescu, momente emotionante in avion, inainte de Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor a inceput duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia a fost mutata la Shenzhen de la .

Bianca Andreescu prefateaza confruntarea in premiera cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu 4 WTA) a prefatat, vineri, duelul cu Simona Halep 5 WTA), care va avea loc la Turneul Campioanelor.

DigiSport: A facut perfuzii!. Noi detalii despre Simona Halep, inainte de debutul la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor 2019 |Daniel Dobre sustine ca Simona Halep nu a avut parte de pregatirea perfecta, inaintea turneului de la Shenzhen. Mai mult, antrenorul campioanei de la Wimbledon anunta ca aceasta a avut nevoie si de un tratament cu perfuzii.

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

Simona Halep, intr-o rochie superba la sedinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor. Pana si rivalele au complimentat-o

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, chiar daca nu s-a refacut complet. Campioana de la Wimbledon a participat la sedinta foto oficiala a competitiei. Romanca a aratat impresionant, incat pana si rivalele au complimentat-o. Simona Halep, intr-o rochie superba la sefinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 .

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor. Duelul asteptat de toti romanii!

Vineri a avut stabilirea celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an este gazduita de orasul chinez Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Shenzhen, raiul banilor - Simona Halep si cautarea formei de la Wimbledon

Singapore este deja istorie, iar Shenzhen-ul vine cu o sala incredibila si cu premii fabuloase campioana va incasa mai mult decat la orice Grand Slam). Turneul Campioanelor intra intr-o noua era, cea chinezeasca. Simona Halep calificata pentru a sasea oara consecutiv) isi doreste sa fi scapat de problemele medicale, iar principalul obiectiv il constituie gasirea formei de la Wimbledon. De stiut: Simona nu are palmares negativ cu niciuna dintre sportivele care vor participa la WTA Finals. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )