Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un antreprenor din Bucuresti si-a transformat cafeneaua in laborator de cozonaci - VIDEO

Antena3 Antena3,
Un antreprenor din Bucuresti si-a transformat cafeneaua in laborator de cozonaci - VIDEO

Prelungirea starii de urgenta a inchis mii de cafenele si restaurante, iar oamenii s-au vazut peste noapte cu afacerile puse pe butuci. Ca sa poata supravietui si sa nu dea afara angajatii, unii patroni de cafenele s-au reorientat. in micile bucatarii in care faceau prajiturele pentru cafea, pregatesc acum cozonaci pe care ii livreaza. continuă pe Antena3

Cum arata un hangar din Marea Britanie transformat in morga. Imaginile au facut inconjurul lumii

Un video terifiant care arata un hangar din Marea Britanie transformat in morga, a devenit viral pe retelele de socializare si a ingrozit o lume intreaga.

BCR-InnovX anunta companiile care au intrat in programul de incubare dedicat grupei Start-ups din Bucuresti

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, anunta companiile care au intrat in programul de incubare dedicat grupei Start-ups, cu cifra de afaceri intre 100. 000 si un milion de euro, din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

VIDEO Un parc din Bucuresti s-a umplut de caini maidanezi

Toate parcurile din Bucuresti sunt inchise pe perioada starii de urgenta, iar cei care indraznesc sa treaca dincolo de gard pot fi amendati cu 100 pana la 5. 000 de lei. Astfel, in acest moment nu vezi umbra de om prin parcurile bucurestene, insa nu acelasi lucru se poate spune despre animale. Parcul Plumbuita, in zona Ghica Tei, s-a umplut de caini comunitari in doar cateva zile, arata imaginile transmise redactiei de un locuitor al cartierului Tei.

VIDEO De ce au respirat locuitorii din Bucuresti, din nou, aer poluat: sursa poluarii extreme din Capitala

Bucurestenii s-au trezit, miercuri dimineata, intr-un aer extrem de poluat. in nordul Capitalei, in special, s-a simtit, ore bune, un miros inecacios de fum. Locuitorii din Bucuresti au.

Viziere printate la imprimante 3D, produse de studentii la Medicina. Primele 5.000 au fost donate spitalelor din Bucuresti

Studentii Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti produc zilnic cate 1. 000 de viziere printate la imprimante 3D, in cadrul unui parteneriat cu Asociatia Medicala Romana de Biomodelare 3D. Primele 5. 000 de astfel de viziere au fost deja donate catre 15 spitale din Bucuresti.

De la aer de munte la niveluri alarmante de poluare: cum arata varfurile din Bucuresti in ultima luna

Ministerul Mediului, la jumatatea lui martie, a spus ca poluarea a fost redusa. N-a durat nici 24 de ore, ca au fost inregistrate din nou valori alarmante. Din 16 martie pana acum, in ciuda.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )