Libnet.ro
UNICEF

13:30

Antreprenorii RBL: Statul roman ii incurajeaza pe romanii din strainatate sa ramana acolo

Hotnews Hotnews,
 Antreprenorii RBL: Statul roman ii incurajeaza pe romanii din strainatate sa ramana acolo

Antreprenorii si managerii grupati in fundatia Romanian Business Leaders RBL) sunt preocupati de faptul ca, printr-o strategie oficiala, Guvernul Romaniei ar urmari sa ii faca pe romanii din diaspora sa se obisnuiasca si sa ramana in strainatate, in timp ce firmele din Romania se confrunta cu un deficit de lucratori talentati. continuă pe Hotnews

LISTA Organizatiile care vor acorda max. 40.000 Euro romnilor din strainatate, pentru mici afaceri n tara

S-a publicat lista organizatiilor care vor gestiona fondurile europene din care vor fi acodate granuri de pana la 40. 000 de euro fiecare unor romani care se intorc din strainatate pentru a face mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start Up.

RBL: Strategia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni ii incurazeaza sa se obisnuiasca cu ideea ca traiesc departe de tara

Strategia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni nu contine suficiente argumente pentru romanii care lucreaza in strainatate sa se intoarca in tara, desi aproximativ 70% si-ar dori acest lucru, dar nu vad oportunitati in acest sens. Printre motivele.

S-a intors din strainatate dupa 10 ani, dar cand a ajuns acasa a avut parte de o surpriza total neplacuta! A sunat imediat la politie (FOTO+VIDEO)

Un barbat din Stefan Voda, Republica Moldova, care s-a reintors de peste hotare a avut parte de surpriza vietii lui, atunci cand a mers sa-si vada pamanturile. Pe terenul sau el a depistat.

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate.

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, dupa incidentele din cadrul protestelor din Bucuresti: Retinerea unui jurnalist de catre Jandarmerie impune demisia sefei MAI, Carmen Dan

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, solicita demisia sefei MAI, Carmen Dan, in urma incidentelor din cadrul protestului, de duminica, de sustinere a justitiei independente, cand, un jurnalist si unul dintre organizatorii manifestatiei au fost ridicati de jandarmi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )