Libnet.ro
UNICEF

01:05

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Antena3 Antena3,
76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate. continuă pe Antena3

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Finantari de pana la 40 milioane euro pentru firme europene si americane

Compania Partech Ventures lanseza un nou fond de investitii cu capital de risc) dedicat startup-urilor tehnologice din Europa si Statele Unite, in valoare totala de 400 milioane de euro, si va oferi finantari intre 200. 000 de euro si 40 de milioane de euro pentru firme aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Agitatie la arbitrul telecom: Cine va semna contractul cu Telekom, care tocmai s-a clasat pe primul loc intr-o licitatie de peste 1,3 milioane euro pentru achizitia de licente Microsoft?

Telekom Romania s-a clasat pe primul loc in cadrul unei licitatii organizate de arbitrul telecom ANCOM) pentru achizitia de licente Microsoft, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Telekom. Problema este cine va semna acest contract in valoare de peste 1,3 milioane euro, in conditiile in care Adrian Dita, noul presedinte al ANCOM, dar fost director al Telekom, si-a delegat atributiile in astfel de cazuri pentru a evita conflictul de interese. La randul sau, Ciprian Bolos, directorul executiv de dezvoltare, si responsabil de zona IT, a fost anterior membru in CA-ul Telekom. Arbitrul telecom s-ar fi adresat astfel Agentiei Nationale de Integritate ANI), sustin mai multe surse din piata telecom. NOTA: Autoritatea are nevoie urgenta de reinnoirea licentelor Microsoft, in conditiile in care peste 98% din aplicatiile sale sunt dezvoltate pe aceasta tehnologie, iar contractul anterior de inchiriere expira pe 31 iulie.

30 de ani de inchisoare pentru romanul din Franta care si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, transmite AFP. Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea, mentioneaza sursa citata.

4,2 milioane de euro pentru Vrancea, din fondul de rezerva al Guvernului, pentru Centenarul Primului Razboi Mondial

Banii ar urma sa acopere cheltuielile ocazionate de organizarea evenimentelor care vor marca Centenarul Primului Razboi Mondial.

Antreprenorii RBL: Statul roman ii incurajeaza pe romanii din strainatate sa ramana acolo

Antreprenorii si managerii grupati in fundatia Romanian Business Leaders RBL) sunt preocupati de faptul ca, printr-o strategie oficiala, Guvernul Romaniei ar urmari sa ii faca pe romanii din diaspora sa se obisnuiasca si sa ramana in strainatate, in timp ce firmele din Romania se confrunta cu un deficit de lucratori talentati.

Romanian Business Leaders: Strategia nationala pentru romanii de pretutindeni incurajeaza diaspora sa se obisnuiasca mai bine cu ideea ca traieste departe de tara

Romanian Business Leaders RBL) acuza ca Strategia nationala pentru romanii de pretutindeni a fost adoptata fara dezbatere publica si trateaza superficial repatrierea diasporei, desi Romania se confrunta deja cu un deficit de forta de munca.

Guvernul i-a pus pe tava 4,2 milioane de euro lui Marian Oprisan pentru a serba Centenarul Primului Razboi Mondial

Guvernul a alocat suma de 19,3 milioane lei 4,2 milioane euro) pentru autoritatile locale din judetul Vrancea, din Fondul de rezerva al Executivului, pentru a organiza in vara acestui an Centenarul Primului Razboi Mondial - Vrancea eroica. Aproximativ 71% din acesti bani vor fi folositi pentru lucrari de interes public, precum asfaltarea unui drum judetean, construirea unui parc si a doua poduri. Actiunile vor fi coordonate de CJ Vrancea.

Forte Partners investeste 37 milioane euro in construirea a 352 de locuinte in cartierul Aviatiei

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners investeste 37 milioane euro intr-un nou proiect rezidential denumit Aviatiei Park, care va include 352 de locuinte si va fi amplasat in zona de nord a orasului, in cartierul Aviatiei, a anuntat, ieri, compania.

RBL: Strategia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni ii incurazeaza sa se obisnuiasca cu ideea ca traiesc departe de tara

Strategia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni nu contine suficiente argumente pentru romanii care lucreaza in strainatate sa se intoarca in tara, desi aproximativ 70% si-ar dori acest lucru, dar nu vad oportunitati in acest sens. Printre motivele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )