Libnet.ro
UNICEF

22:15

Antreprenorul care consiliaza Guvernul pentru achizitia de echipamente medicale: Este o situatie tragica pe piata internationala cu o concurenta neloiala acerba

Adevărul Adevărul,
Antreprenorul care consiliaza Guvernul pentru achizitia de echipamente medicale: Este o situatie tragica pe piata internationala cu o concurenta neloiala acerba

Un antreprenor din Brasov, care consiliaza Guvernul in domeniul achizitiilor de echipamente si materiale sanitare din China, a publicat un calendar al viitoarelor transporturi de echipamente medicale si materiale sanitare de protectie. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

ING Bank impreuna cu parteneri ONG doneaza 330.000 de euro pentru achizitia de echipamente de protectie

ING Bank Romania impreuna cu partenerii ONG contribuie la reducerea suprasolicitarii sistemului medical cu o donatie totala de 330. 000 euro directionati catre achizitia de echipamente de protectie si teste, dar si catre dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publica, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Comisia Europeana: Scutire de taxe vamale si de TVA pentru importurile de echipamente medicale din tari din afara UE

Comisia Europeana a decis astazi sa aprobe cererile primite din partea statelor membre si a Regatului Unit care solicitau scutirea temporara de la plata taxelor vamale si a TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte, pentru a contribui la combaterea coronavirusului.

Prima fabrica romaneasca de camasi a inceput sa produca echipamente medicale

1949Tarnava din Sighisoara, prima fabrica romaneasca de bluze si camasi, a inceput productia de echipamente medicale.

Primaria Capitalei a semnat cu Bozankaya Otomotiv contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze

Primaria Capitalei a semnat cu asocierea turco-germana Bozankaya Otomotiv Marina Imalat Ithalat Ve Ihracat A. Sileo Gmbh contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze. Valoarea contractului este aproximativ 43 de milioane Euro fara TVA, primul troleibuz va fi livrat in luna noiembrie 2020 pentru omologare, iar ulterior, restul troleibuzelor vor fi livrate pana in februarie 2022.

PSD, noi acuzatii la adresa Guvernului Orban: Daca in ianuarie nu va tineati de anticipate, azi aveam teste si echipamente medicale

PSD acuza Guvernul Orban ca a preferat sa se ocupe de provocarea alegerilor anticipate in loc sa pregateasca Romania pentru a face fata unei pandemii.

Hala oferita gratuit celor care fac echipamente medicale de protectie

O companie din Cluj anunta ca pune la dispozitie, in mod gratuit, un spatiu de lucru pentru firmele care fabrica echipamente de protectie medicale.

Virgil Popescu: Industria auto din Romania va produce echipamente medicale si se implica in realizarea unui ventilator de respiratie

Industria auto din Romania vrea sa ajute economia romaneasca si sa contribuie la productia de echipamente si produse medicale, precum masti, combinezoane si biocide, si va participa la proiectul de realizare a unui ventilator de respiratie destinat bolnavilor de coronavirus, a anuntat, joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Salvati Copiii Romania trimite aparatura si echipamente medicale vitale la Suceava

Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, unde zeci de cadre medicale au fost contaminate cu SARS-CoV2 si zeci de pacienti si-au pierdut viata, va primi de azi, prin intermediul mecanismului de urgenta deschis de Salvati Copiii Romania, o prima transa de echipamente de protectie si aparatura medicala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )