Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primaria Capitalei a semnat cu Bozankaya Otomotiv contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a semnat cu Bozankaya Otomotiv contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze

Primaria Capitalei a semnat cu asocierea turco-germana Bozankaya Otomotiv Marina Imalat Ithalat Ve Ihracat A. Sileo Gmbh contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze. Valoarea contractului este aproximativ 43 de milioane Euro fara TVA, primul troleibuz va fi livrat in luna noiembrie 2020 pentru omologare, iar ulterior, restul troleibuzelor vor fi livrate pana in februarie 2022. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei anunta ca este executata silit pentru suma de 3,7 milioane de euro si 500.000 de lei, in baza unei sentinte din 2010

Primaria Capitalei a anuntat, duminica seara, ca este executata silit pentru suma de 3,7 milioane de euro si 500. 000 de lei, in baza unei sentinte din 2010, care vizeaza o expropriere. Gabriela Firea cere Guvernului sistarea executarilor silite pe durata starii de urgenta.

Imagini in premiera cu aparatele de testare COVID-19 achizitionate de Primaria Capitalei. Gabriela Firea: Iata ca avem si vesti bune

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca institutia pe care o conduce a investit 4 milioane de euro pentru achizitia de aparatura si echipamente de protectiie pentru spitalele din Bucuresti.

Primaria Capitalei inteapa din nou cetatenii. Acum, sa-i testeze

Bucurestenii se pregatesc sa fie intepati de persoane abilitate desemnate de Primaria Capitalei, in .

CORONAVIRUS. Primaria Capitalei a achizitionat patru aparate de testare Real Time PCR. Doua se afla la Spitalul Victor Babes si doua, la Institutul Matei Bals (VIDEO)

Primaria Capitalei a achizitionat patru aparate de testare Real Time PCR si un extractor ARN, aparate destinate maririi capacitatii de testare la nivelul Bucurestiului, anunta primarul Gabriela Firea. Doua.

Primaria Capitalei anunta ca e executata silit Firea cere Guvernului sistarea executarii

Primaria Capitalei a informat, duminica seara, ca este executata silit si trebuie sa plateasca aproa.

Viceprimarul Capitalei: ROMPREST refuza sa ridice gunoiul de la centrele de carantina. Primaria Capitalei a decis sa depuna o plangere penala

Primaria Capitalei a decis sa depuna o plangere penala impotriva societatii de salubrizare ROMPREST, pentru refuzul nejustificat de a ridica gunoiul de la centrele de carantina, timp de o saptamana, a afirmat sambata viceprimarul Capitalei, Aurelian.

Capacitatea de testare pentru coronavirus creste. Primaria Capitalei a achizitionat 4 aparate PCR

Gabriela Firea sustineca au fost achizitionate patru aparate de testare RT PCR si un extractor ARN si ca, in acest fel, capacitatea de testare pentru noul coronavirus a crescut de 8 ori.

Deputat USR ii cere lui Orban sa o demita pe sefa ONAC pentru achizitia de masti la suprapret

Deputatul USR Iulian Bulai ii cere premierului Ludovic Orban sa o demita pe sefa Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), Cornelia Nagy. Achizitia de masti la suprapret 12 mil euro) de la o firma minuscula si nespecializata de tip paravan, apartinand unei foste bucatarese, acum in somaj, o descalifica pe doamna Cornelia Nagy sa mai conduca aceasta institutie cruciala pentru gestionarea acestei crize din Romania, sustine el.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )