Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anul 2019, cel mai bun pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

Adevărul Adevărul,
Anul 2019, cel mai bun pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

2019 are deja toate atributele unui an de referinta pentru dezvoltarea ecosistemului local de startup-uri. Acesta a crescut in 2019 si a atras interesul investitorilor externi, astfel ca finantarea startup-urilor s-a diversificat si a devenit mai accesibila, arata o analiza realizata de EY Romania. continuă pe Adevărul

EY: 2019 Cel mai bun an pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

2019 are deja toate atributele unui an de referinta pentru dezvoltarea ecosistemului local de startup-uri. Acesta a crescut in 2019 si a atras interesul investitorilor externi, astfel ca finantarea startup-urilor s-a diversificat si a devenit mai accesibila, arata o analiza EY Romania.

2019 - Cel mai bun an pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

2019 are deja toate atributele unui an de referinta pentru dezvoltarea ecosistemului local de startup-uri. Acesta a crescut in 2019 si a atras interesul investitorilor externi, astfel ca finantarea startup-urilor s-a diversificat si a devenit mai.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Robert Glinta, cel mai bun inotator roman, a luat lectii de tai chi cu robotelul Nao, pentru Tokyo 2020

Robert Glinta, primul sportiv roman calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor, a facut cunostinta cu robotelul humanoid Nao, pe care il va regasi si la Tokyo 2020.

Angela Merkel a devenit, duminica, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. De cate zile de mandat mai are nevoie pentru a-si depasi mentorul, Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit duminica, in a 5. 143-a zi de mandat, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. Ea l-a egalat pe Konrad Adenauer, primul cancelar postbelic, si mai trebuie sa ramana in.

(P) Pe 20 decembrie, World Class deschide in Iulius Town Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, incepand cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class. Echipamente premium, piscina semi-olimpica, studiouri dedicate,.

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Cel mai mare producator de masini electrice nu este Tesla: cu ce vanzari se lauda concurenta

Piata masinilor electrice a explodat in ultimii cinci ani, cu foarte multi producatori incercandu-si norocul pe aceasta zona din piata, initiata de Tesla. Pana nu demult, daca.

Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

Dana Rogoz a primit anul acesta cel mai frumos cadou, in avans, de la Mos Craciun. Vedeta a anuntat ieri ca este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina mama de fetita.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )