Libnet.ro
UNICEF

14:00

Anul 2019, declaratde Igor Dodon Anul Familiei in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Anul 2019, declaratde Igor Dodon Anul Familiei in Republica Moldova

Igor Dodon a anuntat vineri, 14 septembrie, in cadrul Congresului Mondial al Famiilor, care se desfasoara in acest an la Chisinau, ca pentru a consolida programul atotcuprinzator de sustinere a familiei, a mamei si a copilului drept baza a viitorului statului nostru, anul 2019 a fost declarat oficial Anul Familiei in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Prin colaborarea statului cu biserica vom putea depasi problemele demografice

Igor Dodon este dispus sa prezinte un program national cuprinzator care sa sprijine familia si sa promoveze valorile familiei in societate. Seful statului spune ca doar printr-o colaborare stransa a statului cu biserica vor putea fi rezolvate problemele demografice. Declaratiile au fost facute vineri, 14 septembrie, la Congresul Mondial al Familiei, transmite IPN.

Ce spune sefulSPP din RepublicaMoldova, despre varianta ca accidentul lui Igor Dodon sa fi fost un atentat

Seful interimar al Serviciului de Protectie si Paza din Republica Moldova SPPS), Anatolie Golea, a dezmintit marti afirmatiile facute de reprezentanti ai Partidului Socialistilor prorus, de stanga),.

Prima aparitie publica a lui Igor Dodon dupa accidentul rutier. Presedintele moldovean are o vanataie pe nas (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut prima iesire publica, dupa accidentul de duminica, in care a fost implicat automobilul in care se aflau el si doi membri ai familiei sale. Seful statului a.

Un deputat socialist sugereaza ca in spatele accidentului rutier in care a fost implicat Igor Dodon ar sta liberalii: Stiau traseul presedintelui

Dupa ce socialistii au lansat in spatiul public ipoteza ca cineva ar fi pus la cale asasinarea lui Igor Dodon duminica, 9 septembrie, cand presedintele tarii a fost implicat intr-un accident rutier, acestia vin cu noi ipoteze pe acest caz. Deputatul Bogdan Tirdea sugereaza ca autocamionul care a iesit pe contrasens si a lovit cortegiul prezidential ar avea legatura cu vicepresedintele PL Valeriu Munteanu.

VIDEO Unul dintre ei l-a protejat cu corpul sau pe feciorul meu. Igor Dodon i-a vizitat la spital pe angajatii SPPS implicati in accidentul de la Straseni

Igor Dodon a fost in vizita marti, 11 septembrie, la spitalul in care sunt internati angajatii Serviciului de Paza si Protectie de Stat SPPS) cu scopul de a-i multumi pentru autosacrificiu si profesionalism, dupa accidentul rutier produs duminica, 9 septembrie, in care a fost implicat si presedintele tarii.

SPPS exclude versiunea unei tentative de asasinare a lui Igor Dodon: Soferul camionetei nu putea sti la ce ora va trece presedintele pe acolo

Directorul interimar al Serviciului de Protectie si Paza de Stat SPPS), Anatolie Golea, exclude versiunea unui atentat asupra lui Igor Dodon duminica, 9 septembrie, atunci cand presedintele a fost implicat intr-un accident rutier la Straseni.

VIDEO Primele imagini cu Igor Dodon dupa accidentul rutier in care a fost implicat la Straseni: O perioada de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor

Igor Dodon a convocat marti, 11 septembrie, o sedinta operativa privind situatia din tara si privind agenda evenimentelor internationale preconizate pentru perioada imediat urmatoare, fiind primul eveniment organizat de presedintele tarii, dupa ce duminica, 9 septembrie, seful statului a fost implicat intr-un accident rutier, la Straseni.

Maia Sandu ii cere lui Igor Dodon sa respecte limita de viteza si sa nu puna in pericol viata oamenilor

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sugereaza ca accidentul rutier in care a fost implicat Igor Dodon duminica, 9 septembrie, ar fi fost provocat chiar de soferul presedintelui tarii, pentru ca acesta nu ar fi respectat limita de viteza.

Vlad Batrincea: Expulzarea celor sapte cetateni turci a fost coordonata de Vlad Plahotniuc. Igor Dodon a avut doar de pierdut de pe urma acestui caz

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrincea, ii ia apararea lui Igor Dodon si sustine ca presedintele tarii nu are legatura cu expulzarea celor sapte cetateni turci, directori si profesori de la Liceul Orizont, asa precum afirma opozitia. Potrivit socialistului, imaginea sefului statului are doar de suferit de urma acestui caz.

Ilustri academicieni din Republica Moldova, comandori ai Ordinului Militar de Romania

In cadrul unui eveniment organizat de filiala clujeana a Academiei Romane, Ordinul Militar de Romania a acordat unor ilustri academicieni din Republica Moldova statutul de comandori ai Ordinului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )