Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ilustri academicieni din Republica Moldova, comandori ai Ordinului Militar de Romania

Adevărul Adevărul,
Ilustri academicieni din Republica Moldova, comandori ai Ordinului Militar de Romania

In cadrul unui eveniment organizat de filiala clujeana a Academiei Romane, Ordinul Militar de Romania a acordat unor ilustri academicieni din Republica Moldova statutul de comandori ai Ordinului. continuă pe Adevărul

Toti comerciantii romani ar putea sa aiba rafturi rezervate alimentelor din Republica Moldova

Toti comerciantii ar putea fi obligati sa aiba in magazine rafturi rezervate alimentelor din Republica Moldova, un proiect in acest sens fiind depus la Senat. Initiatorii proiectului au precizat ca punerea.

Ce spune sefulSPP din RepublicaMoldova, despre varianta ca accidentul lui Igor Dodon sa fi fost un atentat

Seful interimar al Serviciului de Protectie si Paza din Republica Moldova SPPS), Anatolie Golea, a dezmintit marti afirmatiile facute de reprezentanti ai Partidului Socialistilor prorus, de stanga),.

Anul 2019, declaratde Igor Dodon Anul Familiei in Republica Moldova

Igor Dodon a anuntat vineri, 14 septembrie, in cadrul Congresului Mondial al Famiilor, care se desfasoara in acest an la Chisinau, ca pentru a consolida programul atotcuprinzator de sustinere a familiei, a mamei si a copilului drept baza a viitorului statului nostru, anul 2019 a fost declarat oficial Anul Familiei in Republica Moldova.

Opt tineri din Coreea de Sud, Marea Britanie, Italia, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si Japonia s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Vioara din cadrul Concursului Enescu 2018

Doi tineri din Italia, si cate unul din Coreea de Sud, Marea Britanie, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si Japonia s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )