Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anul 2019, luna si aventura. Topul celor mai tari destinatii de vacanta FOTO

Adevărul Adevărul,
Anul 2019, luna si aventura. Topul celor mai tari destinatii de vacanta FOTO

Fie ca sunteti interesati de spiritualitate sau de istorie, sunteti gurmanzi inraiti ori, pur si simplu, vreti sa va relaxati la marginea apelor turcoaz sau sa cuceriti un nou varf de munte, anul 2019 aduce posibilitati infinite calatorilor. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Topul celor mai independente zodii

Unele zodii se nasc independente, gandesc intotdeauna pentru ele insele si nu sunt usor de influentat. Varsatorul gandeste liber si ceea ce crede, face sau spune nu este.

Editie speciala 360 de grade: Anul 2019. Anumite lucruri se vor schimba radical. Luptati pentru ceva (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Ruxandra Benga, Ingrid Baciu si Marian Golea, despre anul 2019, un an numerologia 3, un an al.

HOROSCOP. Politicienii, defavorizati in anul 2019. Marian Golea:Apropiatii se vor razbuna pe Dragnea

Astrologul si specialistul Feng Shui Marian Golea a vorbit in emisiunea Dar si Har despre secretele horoscopului chinezesc pentru anul 2019, care va fi anul Mistretului de.

Cristina Lesnic: in anul 2019 vreau sa ajungem la un numitor comun privind depozitul de munitii de la Cobasna

Vicepremierul pentru reintegrare Cristina Lesnic isi doreste in anul 2019 sa obtina progrese pe toate cele trei cosuri de discutii cu regiunea transnistreana, inclusiv in domeniul securitate si solutie politica. Despre aceasta vicepremierul a mentionat la emisiunea Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

SCHIMBATI-VA VIATA iN ANUL 2019: inscrieti-va la LINK Academy cu doar 68euro pe luna (P)

Sfarsitul anului este cel mai bun moment sa tragem linie si sa analizam toti factorii care au stat la baza succeselor si insucceselor din anul pe care il lasam in urma. Acum este momentul ideal sa.

Politicienii incep anul 2019 cu salarii si mai mari. Ce indemnizatii vor avea Iohannis, Dragnea, Dancila, Tariceanu si Florin Iordache

Parlmentarii, membrii Guvernului, presedintele tarii, dar si alesii locali vor avea salarii mai mari cu aproape 10% de la 1 ianuarie, seful statului ajungand la 24. 960 de lei, iar premierul la 23. 920 de lei.

Politicienii incep anul 2019 cu salarii si mai mari. Ce indemnizatii vor avea Iohannis, Dragnea, Dancila, Tariceanu si Iordache

Parlmentarii, membrii Guvernului, presedintele tarii, dar si alesii locali vor avea salarii mai mari cu aproape 10% de la 1 ianuarie, seful statului ajungand la 24. 960 de lei, iar premierul la 23. 920 de lei.

Anul 2019, previziuni numerologice pentru Romania: Un an cu zone agresive

Numerologul Romeo Popescu a fost invitatul lui Razvan Dumitrescu in emisiunea Subiectiv. Acesta a facut o serie de previziuni numerologice pentru Romania in 2019. E de bine. Pentru noi toti este de.

Sia revine cu vesti pentru fani: cantareata a dezvaluit planurile pentru anul 2019

Cantareata australiana Sia va lansa anul viitor un album si un lungmetraj muzical pe care l-a scris si regizat. inca nu e clar daca musical-ul va fi pus in scena pe Broadway sau este o pelicula cinematografica de la Hollywood.

Baba Vanga, profetii alarmante pentru anul 2019

Catastrofe naturale de amploare, criza economica si probleme grave pentru cativa sefi de stat este ceea ce ar fi prevazut pentru 2019 celebra Baba Vanga. Profetiile Babei Vanga revin la fiecare inceput de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )