Libnet.ro
UNICEF

20:15

Anul 2020 aduce schimbari majore in vietile zodiilor: Dragoste impartasita, relatii reusite, schimbari benefice

B1 B1,
Anul 2020 aduce schimbari majore in vietile zodiilor: Dragoste impartasita, relatii reusite, schimbari benefice

Berbec Nativul Berbec se asteapta la mai mult de la partenerul de viata, in 2020. ii cresc mult asteptarile, iar multi vor fi dezamagiti. Pentru nativii singuri se anunta vremuri bune. Acestia au sanse. continuă pe B1

Cati bani vor Finantele sa imprumute in anul 2020: 86,9 miliarde lei, pentru finantarea deficitului si a datoriei

In anul 2020 necesarul brut de finantare la nivel guvernamental este de cca 86,9 miliarde lei, determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar, de 3,6% din PIB cca 40,6 miliarde lei), precum si de volumul datoriei de refinantat in anul 2020, in suma de cca 46,3 miliarde lei, arata programul indicativ de emisiuni de titluri de stat aferent anului 2020, publicat de Ministerul Finantelor.

Bode: Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu - Pitesti. Vom primi finantarea europeana

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a informat luni ca s-a format deja un grup de lucru pentru intocmirea unui raspuns pe care-l va trimite Comisiei Europene, dand asigurari ca finantarea va fi facuta si ca anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti.

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti - Ministrul Transporturilor. Ce spune despre finantarea europeana pentru proiect

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti, spune Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Pe lotul 1 se va emite autorizatia de construire, pe lotul 5 se va desemna castigatorul licitatiei, lotul 4 are documentatia in evaluare, pe lotul 3 se asteapta urcarea documentatiei in SICAP, iar lotul 2 va fi scos la licitatie, spune Bode. Cat priveste solicitarea Comisiei Europene de clarificari ce tin de mediu, Bode spune ca Romania va raspunde pana pe 31 ianuarie.

Horoscop Karmic 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pentru 2020 in functie de ZODIA TA? SCHIMBARI MAJORE

Horoscop Karmic 2020. Conceptul de karma are cel putin un inteles de baza. Este ca un fel de sistem cosmic de justitie. Se urmaresc actiunile tale si se cantaresc daca sunt bune sau rele. Daca, in mod constant, ai un com.

Acestea sunt zodiile care isi vor gasi iubirea in anul 2020

Noul An va fi unul plin de evenimente astrologice care influenteaza atat viata, cat si relatiile zodiilor. Cinci zodii vor fi influentate de evenimentele astrologice, care le vor favoriza aparitia unei mari iubiri.

Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2020. Ce schimbari anunta ANM la inceput de saptamana

Vremea se va mentine una buna, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie. Pentru saptamana ce debuteaza, meteorologii aduc vesti bune legate de temperatura, iar vremea se va incalzi treptat. in foarte multe zone din tara vor fi semnalate modificarile de temperatura, atat in Moldova, cat si in Muntenia sau Dobrogea. Prognoza meteo pentru .

Horoscop Cristina Demetrescu: ZODIILE care VOR AVEA MARI PROBLEME DE SANATATE, in 2020! Neaparat trebuie sa mergeti la un control

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020. BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Capricornii se vor bucura de incheierea unui ciclu dificil, plin de obstacole,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )