Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anul acesta va avea loc prima eclipsa de Luna Albastra din ultimii 150 de ani. Ziua in care va fi eclipsa este

B1 B1,
Anul acesta va avea loc prima eclipsa de Luna Albastra din ultimii 150 de ani. Ziua in care va fi eclipsa este

Eclipsa de Luna Albastra din ultimii 150 de ani va avea loc pe 31 ianuarie, fiind un eveniment care s-ar mai putea produce tocmai in 2028. Eclipsa va avea loc in miezul noptii si va fi cel mai bine. continuă pe B1

Miercuri va avea loc prima sedinta a Guvernului Dancila

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a noului Guvern, transmite Agerpres.

Cand va avea loc prima sedinta a noului Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a.

Eveniment astronomic rar - Super Luna albastra sangerie va putea fi admirata pe 31 ianuarie. Cum ne va afecta

Un eveniment astronomic rar se va produce pe 31 ianuarie, cand o eclipsa lunara totala va coincide cu Luna albastra. in acea noapte, satelitul natural al Pamantului se va afla pe orbita sa la ce.

Cum influenteaza fiecare zodie in parte Super Luna Albastra de pe 31 ianuarie

In ultima zi a lunii ianuarie va avea loc un fenomen rar: Super Luna Albastra Sangerie. O astfel de luna imbina 3 fenomene: super luna, luna albastra si luna sangerie. Super luna face sa .

Cum vor fi afectate zodiile de Super Luna Albastra

Pe 31 ianuarie, Super Luna Albastra va putea fi vazuta pentru prima oara, dupa 150 de ani. Afla cum afecteaza acest fenomen fiecare semn zodiacal in parte. Berbec - Pe planul sanatatii, incepi.

Vom avea NOUA zile libere?! VESTE EXTRAORDINARA! O noua VACANTA pentru romani! Iata cand va avea loc

Vesti nemaipomenite in special pentru bugetari! E posibil sa existe o mini-vacanta prelungita! Anul acesta, ziua de Rusalii este duminica, 27 mai, iar luni, 28 mai, este tot liber legal. in aceeasi .

Rusia se va implica in alegerile americane de anul acesta, spune seful CIA

Directorul CIA se asteapta ca Rusia sa incerce sa influenteze alegerile partiale pentru Congresul SUA care vor avea loc anul acesta, scrie BBC, citat de news. ro. Mike Pompeo a declarat pentru BBC ca incercarile rusilor de a initia actiuni subversive in Europa si SUA nu s-au diminuat.

Volvo redeschide anul acesta cel de-al doilea showroom din Bucuresti

Brandul suedez Volvo, reprezentat in Romania de importatorul EIT Forum Auto, va avea incepand de anul acesta doi dealeri in Bucuresti, un nou showroom urmand sa fie inaugurat in apropiere de Pasajul Unirea.

Gala Premiilor Grammy. Cine este favoritul de anul acesta, nominalizat la opt categorii

Gala Premiilor Grammy revine la New York dupa 15 ani de absenta. Marea sarbatoare a industriei muzicale americane are loc in aceasta seara in celebra Madison Square Garden, iar marele favorit la.

GAME OF THRONES URZEALA TRONURILORSEZONUL 8.Cand va avea loc premiera ultimului sezon

Canalul american HBO a confirmat joi ca fanii vor trebui sa astepte anul viitor pentru a cunoaste deznodamantul celebrei saga de fantasy medieval,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )