Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gala Premiilor Grammy. Cine este favoritul de anul acesta, nominalizat la opt categorii

Antena3 Antena3,
Gala Premiilor Grammy. Cine este favoritul de anul acesta, nominalizat la opt categorii

Gala Premiilor Grammy revine la New York dupa 15 ani de absenta. Marea sarbatoare a industriei muzicale americane are loc in aceasta seara in celebra Madison Square Garden, iar marele favorit la. continuă pe Antena3

Gala Premiilor Grammy 2018, sub semnul MeToo si al omagierii victimelor atacurilor armate la evenimente muzicale

Lady Gaga, U2, Cardi B, Pink, Miley Cyrus, Sting, Elton John si Sam Smith sunt doar cativa dintre artistii asteptati sa urce pe scena in cadrul celei de-a 60-a editii a Premiilor Grammy de duminica noapte, insa, ca si in cazul celorlalte ceremonii de anul acesta, trofeele si amuzamentul nu vor fi singurele preocupari ale artistilor.

Gala Premiilor Grammy 2018, sub semnul MeToo si al omagierii victimelor atacurilor armate la evenimente muzicale

Lady Gaga, U2, Cardi B, Pink, Miley Cyrus, Sting, Elton John si Sam Smith sunt doar cativa dintre artistii asteptati sa urce pe scena in cadrul celei de-a 60-a editii a Premiilor Grammy de duminica noapte, insa, ca si in cazul celorlalte ceremonii de anul acesta, trofeele si amuzamentul nu vor fi singurele preocupari ale artistilor. Momente controversate la editiile precedente: discursuri, rochii provocatoare si interventii neasteptate.

Medicii sunt in stare de alerta! Ce au descoperit despre gripa de anul acesta

In toiul sezonului gripal, vestile sunt ingrijoratoare. Cercetatorii spun ca virusul gripal de anul acesta se poate raspandi si prin simpla respiratie, astfel ca nu este nevoie de stranut sau.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Cine este Rovana Plumb, propusa ministru al Fondurilor Europene

Rovana Plumb, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Fondurilor Europene, s-a nascut la 22 iunie 1960, la Bucuresti. Licentiata a Facultatii Utilaje si Ingineria Produselor Chimice,.

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Cine este Anton Anton, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Energiei

Anton Anton, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Energiei, s-a nascut pe 22 decembrie 1949, la Timisoara. A mai indeplinit functia de ministru al Educatiei, Cercetarii si.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Cine este Paul Stanescu, propunerea pentru ministrul Dezvoltarii

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

Carmen Daniela Dan, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este posibila propunere pentru functia de ministru de Interne. Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti. in anul 1989, aceasta a absovit Liceul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )