Libnet.ro
UNICEF

16:15

ANUL TRECUT: Metrorex, pierderi de aproximativ 194 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT: Metrorex, pierderi de aproximativ 194 milioane lei

Metrorex a inregistrat, anul trecut, pierderi de aproape 194 milioane lei, iar pentru acest an se estimeaza un rezultat negativ de 304,7 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, actionarul majoritar al societatii. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Calatori estimeaza pierderi de peste 431 milioane lei in acest an

CFR Calatori estimeaza pierderi de 431,05 milioane lei in acest an, la venituri totale de 2,136 miliarde lei, si va aloca 860,25 milioane lei pentru reparatii, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, actionarul majoritar al societatii.

IN CRESTERE CU 13% FATA DE 2017 Credit Europe Bank Romania - profit net de 53 milioane lei, in 2018

Credit Europe Bank CEB) Romania a inregistrat un profit net de 53 milioane lei, anul trecut, in crestgere cu 13% fata de cel din 2017, potrivit unui comunicat de presa.

Grupul Banca Transilvania a inregistrat un avans de 30,5% al profitului net in primul trimestru, la 507,5 milioane lei

Grupul Banca Transilvania a anuntat, miercuri, ca a inregistrat un avans de 30,46% al profitului net in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 507,46 milioane lei 106,7 milioane euro), in conditiile in care veniturile nete din dobanzi au avansat cu 37,9%.

ANUL TRECUT: UE a exportat vehicule electrice si hibride in valoare de 4,7 miliarde euro

Uniunea Europeana a exportat anul trecut vehicule electrice si hibride in valoare de 4,7 miliarde de euro, in timp ce importurile s-au situat la 1,6 miliarde de euro, rezultand un excedent comercial de trei miliarde de euro, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

EUROSTAT: Emisiile de CO2 au scazut cu 2,5%, anul trecut

Emisiile de dioxid de carbon CO2) rezultate din arderea combustibililor fosili, la nivelul UE, au scazut semnificativ, anul trecut, cu 2,5% in Uniunea Europeana UE), comparativ cu anul precedent, estimeaza Eurostat.

Presedintele Barcelonei nu-si poate explica esecul cu Liverpool: O noua lovitura pentru noi. Am mai suferit una anul trecut

Barcelona a aratat ca nu a invatat nimic din greselile trecutului, fiind eliminata pentru al doilea an consecutiv din Champions League dupa un succes la trei goluri diferenta in prima mansa. Anul trecut a fost AS Roma, episod de care a amintit si Josep Maria Bartomeu, presedintele clubului catalan: E o noua lovitura pentru noi. Am mai suferit una anul trecut. Este greu de explicat.

Batalia pentru Istanbul, ridicata la nivel national: Principalul partid de opozitie a cerut anularea tuturor alegerilor organizate anul trecut in Turcia

Dupa anularea alegerilor municipale din Istanbul, la solicitarea partidului lui Recep Tayyip Erdogan, principalul partid de opozitie din Parlamentul de la Ankara a cerut anularea tuturor alegerilor organizate anul trecut in Turcia.

EUROSTAT: Emisiile de CO2 din arderea combustibililor fosili au scazut anul trecut

Emisiile de dioxid de carbon rezultate din arderea combustibililor fosili au scazut anul trecut cu 2,5% in Uniunea Europeana, comparativ cu 2017, arata datele preliminare publicate astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Rabla pentru electrocasnice se extinde si pentru alte produse, beneficiind de fonduri duble fata de anul trecut

Programul Rabla pentru electrocansice se va extinde in acest an si pentru alte produse, fondurile fiind dublate fata de anul trecut ca urmare a numarului mare de cereri, a declarat ministrul Mediului, Gabriela Gavrilescu.

Proiect de 22 milioane lei pentru situl arheologic Ulpia Traiana Sarmisegetusa

Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat o hotarare pentru atragerea de fonduri europene in vederea restaurarii si conservarii Amfiteatrului din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmisegetusa. Valoarea proiectului depaseste 22 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )