Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt BIZAR pentru romanii care lucreaza pe un santier din Marea Britanie: Cine va fi prins lingand degetul, va fi dat afara de pe santier (FOTO)

B1 B1,
Anunt BIZAR pentru romanii care lucreaza pe un santier din Marea Britanie: Cine va fi prins lingand degetul, va fi dat afara de pe santier (FOTO)

Anunt bizar la intrarea pe un santier din Marea Britanie. Informarea ii vizeaza pe conationalii nostri care lucreaza acolo, intrucat este scris in limba romana. Cine va fi prins lingand degetul. continuă pe B1

MAE, avertisment pentru romanii aflati in Grecia incepand cu 29 iunie: Exista un risc ridicat de incendiu de padure

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla in Grecia incepand cu data de 29 iunie, avetizandu-i ca exista un risc ridicat de incendiu de padure din cauza.

Anunt important pentru toti soferii. Cum poti verifica rapid pretul benzinei si al motorinei, in statiile PECO

Soferii trebuie sa stie asta! A fost lansata platforma Monitorul Preturilor. Acum poti afla foarte simplu cat platesti pentru benzina sau motorina. Ce declara presedintele CC despre noua platforma? Platforma pentru Carburanti. Afla rapid ce pret are benzina si motorina! Platforma pentru Carburanti a fost lansata! Consiliul Concurentei organizeaza, in cursul zilei de luni, o .

10 lei pe zi, pentru elevii care nu lipsesc de la scoala. Ce prevede proiectul PSD

Elevii care nu lipsesc, primesc 10 lei! Unul dintre arhitectii programului de guvernare al Partidului Social Democrat a anuntat, in cursul zilei de duminica, faptul ca statul ar putea sa ofere vouchere pentru prezenta elevilor la scoala. Proiect PSD: 10 lei pe zi pentru prezenta la scoala Cristian Socol, unul din arhitectii din cadrul programului .

MAE avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia: risc ridicat de incendii de padure

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis vineri o atentionare de calatorie pentru Grecia, in care avertizeaza ca, incepand de sambata, in mai multe regiuni din aceasta tara exista un risc ridicat de incendii de padure.

Proiectul inedit al unui preot: Bloc de locuinte si biserica pentru romanii din Viena

Parintele Emanuel Nutu din Viena in colaborare cu Primaria capitalei Austriei a demarat construirea unei biserici, dar si a unui bloc de locuinte destinat romanilor, chiar in apropierea lacasului de.

Iohannis se solidarizeaza cu artistii care protesteaza: Dezastrul din cultura a fost provocat de acest Guvern al incompetentei

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este alaturi de artistii care protesteaza fata de taierile bugetelor institutiilor de cultura.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )