Libnet.ro
UNICEF

09:15

MAE, avertisment pentru romanii aflati in Grecia incepand cu 29 iunie: Exista un risc ridicat de incendiu de padure

B1 B1,
MAE, avertisment pentru romanii aflati in Grecia incepand cu 29 iunie: Exista un risc ridicat de incendiu de padure

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla in Grecia incepand cu data de 29 iunie, avetizandu-i ca exista un risc ridicat de incendiu de padure din cauza. continuă pe B1

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii din Spania: Temperaturile vor atinge cote alarmante

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau urmeaza sa tranziteze, in perioada 27 iunie - 1 iulie, Spania. Acestia sunt avertizati ca sunt asteptate.

Avertizari pentru romanii din strainatate din cauza valului de caldura

Sunt avertizari pentru romanii care se afla in strainatate, din cauza valului de caldura care afecteaza toata Europa. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare pentru romanii cu planuri de.

AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANII din strainatate! Parasiti de URGENTA ACEASTA TARA!

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru toti romanii care intentionau sa mearga in Franta, in conditiile in care Meteo France a anuntat un episod de canicula intensa in.

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii care merg in Croatia: Cod portocaliu de canicula

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla sau urmeaza sa calatoreasca in Croatia. Ministerul de Externe informeaza ca autoritatile locale au emis un cod portocaliu pentru temperaturi ridicate,.

ATENTIONARE pentru romanii care pleaca in concediu in Grecia! GREVA GENERALA

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Federatia Navala Panelena a anuntat organizareaunei greve, de 24 de ore,.

Dalai Lama, avertisment pentru intregul continent: Europa ar putea deveni musulmana

Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, a lansat un mesaj de amploare pentru intregul continent european. Potrivit acestuia, Europa ar putea deveni un continent musulman sau african, daca migrantii nu se vor.

Comisia pe codul electoral: Vot prin corespondenta si anticipat pentru romanii din diaspora, la alegerile prezidentiale. Ce alte modificari vor fi aduse legislatiei electorale

La alegerile prezidentiale din acest an, alaturi de votul clasic vor functiona si votul prin corespondenta si cel anticipat, pe durata a trei zile, care vor fi valabile numai pentru diaspora, unde mii de romani care au stat la cozi interminabile nu au putut vota in 26 mai, a decis Comisia speciala pentru Codul electoral, care a acordat raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative in materie electorala. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Buica, a spus ca votul electronic ar putea fi aplicat din anul 2024.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )