Libnet.ro
UNICEF

21:45

Anunt BOMBA facut Pavel Bartos: Din pacate, acum TOTUL SE CONFIRMA...

B1 B1,
Anunt BOMBA facut Pavel Bartos: Din pacate, acum TOTUL SE CONFIRMA...

Pavel Bartos este unul din cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, fiind gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent de la Pro TV, dar putini stiu ca nu se limiteaza la cariera din. continuă pe B1

Anunt-bomba despre Cristian Cioaca. Se apropie eliberarea sa din inchisoare

Chiar in ziua in care Elodia Ghionescu ar fi implinit 51 de ani, avocata lui Cristian Cioaca a precizat cand ar putea sa fie acesta eliberat din inchisoare. Cioaca se afla la puscarie dupa ce magistratii.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie. Ce anunt au facut meteorologii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua progoza. Iata care sunt maximele si minimele pentru ziua de vineri, 27 septembrie si care sunt noutatile? Citeste prognoza meteo pentru toate regiunile aici! Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie Valorile termice sunt usor mai ridicate decat cele specifice intervalului acestuia, mai ale .

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

GOOGLE. Anunt important facut de Google in ziua in care implineste 21 de ani

Google a facut publice mii de videoclipuri denumite deepfake, trucaje hiperrealiste ce prezinta oameni care par ca fac sau ca spun anumite lucruri pe care nu le-au facut si nu le-au spus niciodata in.

Corina Cretu, apel catre autoritatile romane sa grabeasca formarea viitoarei Comisii Europene: Din pacate, cetatenii sunt cei care au de suferit in eventualitatea unei amanari

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala in mandatul lui Jean-Claude Juncker, a facut un apel catre autoritatile romane, cerandu-le sa faciliteze constituirea cat mai rapida a Comisiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )