Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marina vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNTAT DE APOSTOLI!URGIALOVESTEPESTE CATEVA ZILEIMAGINI DE.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

E nebunie totala!Viorel Lisnu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile,.

CUTREMUR monden! IULIA VANTUR, in pericol! SALMAN KHAN a facut anuntul in lacrimi! DIN PACATE...

Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii. Aflata zilele acestea in vacanta in Bali, Iulia Vantur a fost trezita din somn in zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe.

Proiect PSD: Suspendarea pedepsei pentru ucidere din culpa este interzisa daca infractiunea a fost comisa sub influenta alcoolului sau drogurilor

Suspendarea pedepsei pentru ucidere din culpa este interzisa daca infractiunea a fost savarsita ca urmare a conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului, a altor substante psihoactive ori fara permis de conducere prevede o propunere legislativa de completare a Codului penal initiata de senatorul PSD Robert Cazanciuc, potrivit Agerpres.

Cu ce se ocupa Adela Parvu, dupa ce a parasit echipa Visuri la Cheie de la PRO TV. Timp de 5 ani a fost parte din proiect

Adela Parvu nu mai face parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie, dar se ocupa in continuare de amenajari interioare si scrie pe blogul personal. Dupa 5 ani petrecuti in echipa de la Pro TV, vedeta a decis ca este timpul sa se dedice mai mult proiectelor personale. Adela Parvu a parasit echipa Visuri la .

Facebook suprima pagini pro-Trump care fi fost controlate din Ucraina

Facebook a suprimat un ansamblu de pagini care ar fi fost controlate din Ucraina si care difuzau mes.

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

Caru cu vedete: Catalin Botezatu, primul mesaj dupa ce i-a fost descoperit cancerul. Designerul este de nerecunoscut; Andrei Stefanescu de la Alb-Negru s-a casatorit in secret

Elena Udrea a dansat pe muzica lui Dan Bittman la botezul fiicei. Dupa ce si-a crestinat fiica la Manastirea Casin, Elena Udrea si logodnicul ei, Adrian Alexandrov, au. Nicole Cherry, adevarul despre nunta si despre operatiile estetice. Probabil mi-am facut acea procedura la gusa, pe care am si recunoscut-o. Ulterior, am.

Cine a fost sfantul din Muntii Vrancei care le-a interzis calugarilor sa manance carne

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat canonizarea Sfantului Cuvios Vasile de la Poiana Marului in anul 2003, iar numele acestuia este pomenit in fiecare an, pe data de 26 aprilie. Sfantul Cuvios.

Un preot abonat la contracte din PNDL este acuzat de ANI de acte de coruptie! Ce fapte ar fi comis fostul consilier al lui Adrian Gadea, unul dintre fidelii lui Liviu Dragnea

Agentia Nationala de Integritate ANI) il acuza de fals in declaratii si acte de coruptie pe preotul Adrian Madalin Iscru din Tulcea, personajul principal intr-un reportaj Recorder. ro in care se dezvaluie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )