Libnet.ro
UNICEF

13:00

Anunt BOMBA facut de PAVEL BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

B1 B1,
Anunt BOMBA facut de PAVEL BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos a marturisit ca a ramas fara tata la doar 16 ani. Undeva, candva, din partea tatalui, strabunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a casatorit cu o romanca. Tatal meu, care era jumatate ungur, ju. continuă pe B1

Anunt-bomba de la ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici pregateste o strategie pentru a opri exodul fortei de munca

Anunt-bomba de la ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici pregateste o strategie pentru a opri exodul fortei de munca si mai ales al tinerilor care merg sa lucreze in afara tarii. Studentii ar urma.

Doliu teribil in muzica populara! A MURIT ARTISTUL iubit de milioane de romani! Din pacate a facut infarct

O veste tragica zguduie lumea muzicii populare. Din pacate, cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu.

Doliu in muzica populara: Din pacate, mult indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din pacate, artista Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut ANUNTUL in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )